Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премахване на ребрата от предната броня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Премахване на ребрата от предната броня

Колеги може ли едно съветче как да изрежа ребрата(ако така се наричат) на предната броня.Колата е пунто мк1-94 год с халогени ако има значение.Просто искам малко по изчистен вид щото така нещо не ми се нрави

Аз ги рязах с макетен нож.Помисли първо дали ще ти хареса без тях,защото аз все още съжалявам,че ги махнах.

Коментар

Ми така като гледам снимките по нета мноо красиво с една мрежа,а след като ги отрежа как да ги заглада с кит ли?

Коментар

Качи снимка на бронята да видим какво искаш да правиш.
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Mисля,че се досещам какво искаш да направиш и по - добре недей го прави или поне измисли нещо друго то пак въпрос на вкус де :D но според мен с тези мрежи не е нещо което хваща окото мое лично мнение..ти си преценяш вече :D

Коментар

Това мисля да резна одбелязаното със стрелките

Коментар

Не е ли много по-лесно просто да боядисаш решетката в черно?Ефекта за голям отвор ще е същия, просто няма да правиш селски придобряния И бронята ще остане доста по-здрава :D
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
                Не е ли много по-лесно просто да боядисаш решетката в черно?Ефекта за голям отвор ще е същия, просто няма да правиш селски придобряния И бронята ще остане доста по-здрава :D
                Не е лоша и тая идея,досега не ми е хрумнало ще го обмисля и този вариянт,но за сега още мрежа ми се върти в главата.

Коментар

Както каза колегата по-добре ги боядисай. Мрежите според мен се използват предимно против насекоми.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                  X