Колеги може ли едно съветче как да изрежа ребрата(ако така се наричат) на предната броня.Колата е пунто мк1-94 год с халогени ако има значение.Просто искам малко по изчистен вид щото така нещо не ми се нрави
Качи снимка на бронята да видим какво искаш да правиш.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Mисля,че се досещам какво искаш да направиш и по - добре недей го прави или поне измисли нещо друго то пак въпрос на вкус де :D но според мен с тези мрежи не е нещо което хваща окото мое лично мнение..ти си преценяш вече :D
Не е ли много по-лесно просто да боядисаш решетката в черно?Ефекта за голям отвор ще е същия, просто няма да правиш селски придобряния И бронята ще остане доста по-здрава :D
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Не е ли много по-лесно просто да боядисаш решетката в черно?Ефекта за голям отвор ще е същия, просто няма да правиш селски придобряния И бронята ще остане доста по-здрава :D
Не е лоша и тая идея,досега не ми е хрумнало ще го обмисля и този вариянт,но за сега още мрежа ми се върти в главата.
Коментар