Колеги, имам следното чудене...Имам субуфер Pioneer TS-307D4 в кутия около 50 литра и свири чудесно.Искам обаче да махна кутията от багажника, за да не заема място и се чудя, дали колонката ще свири добре, ако пробия кората на багажника и я сложа там? Обмислям 2 варианта за положението на колоната: да бъде обърната с магнита нагоре (към стъклото) или обратно с магнита надолу. Ето нагледно за какво говоря:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Субуфер на задната кора?
Collapse
X
-
В багажника имам газова бутилка 35 литра, една чанта рибарски принадлежности, една палатка (ако ме изгони жената) и 3-4 въдици :DИмам едни трилентови колони на багажника и понеже те вадят не лош бас се зачудих, дали и буфера няма да сФири добре.Durex, кажи дали свири добре, снимките не са задължителни"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:В багажника имам газова бутилка 35 литра, една чанта рибарски принадлежности, една палатка (ако ме изгони жената) и 3-4 въдици :DИмам едни трилентови колони на багажника и понеже те вадят не лош бас се зачудих, дали и буфера няма да сФири добре.Durex, кажи дали свири добре, снимките не са задължителни
Коментар
-
durex_a написа:Ами като си пресметнеш и изработиш добре бас касата е същото като да е в багажника, тоест да чува се добре"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:durex_a написа:Ами като си пресметнеш и изработиш добре бас касата е същото като да е в багажника, тоест да чува се добре
Коментар
-
Не мога просто да пробвам, защото трябва да режа кората Няма смисъл от това да правя кутия, защото така или иначе ще заема място в багажника.А някъде под задните седалки или между тях на пода дали неможе да се намери място за въпросния буфер? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
А стига бе! Това е много шукаритетно!Снимка не мога сега да сложа, понеже съм на работа.Пресмятал ли си колко литра излиза?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар