Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Субуфер на задната кора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Субуфер на задната кора?

Колеги, имам следното чудене...Имам субуфер Pioneer TS-307D4 в кутия около 50 литра и свири чудесно.Искам обаче да махна кутията от багажника, за да не заема място и се чудя, дали колонката ще свири добре, ако пробия кората на багажника и я сложа там? Обмислям 2 варианта за положението на колоната: да бъде обърната с магнита нагоре (към стъклото) или обратно с магнита надолу. Ето нагледно за какво говоря:
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Мисля че както и да е обърнеш без кутия ефекта ще е минимален

Коментар

Тънката ми мисъл е багажника да играе ролята на кутия, но ме притеснява това, че е големичък?
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Я сложи една снимка на багажника ти,за да видим какво е полужението вътре.И като благоволиш да дойдеш на някоя среща ще ти покажа аз какво съм замислил за моя. :D

Коментар

Здравей колега, има един колега в форума мисля че ника му беше oktay който ми е градски и го е направил точно така сега ще потърся снимки и ще ги поставя тук

Коментар

В багажника имам газова бутилка 35 литра, една чанта рибарски принадлежности, една палатка (ако ме изгони жената) и 3-4 въдици :DИмам едни трилентови колони на багажника и понеже те вадят не лош бас се зачудих, дали и буфера няма да сФири добре.Durex, кажи дали свири добре, снимките не са задължителни
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
              В багажника имам газова бутилка 35 литра, една чанта рибарски принадлежности, една палатка (ако ме изгони жената) и 3-4 въдици :DИмам едни трилентови колони на багажника и понеже те вадят не лош бас се зачудих, дали и буфера няма да сФири добре.Durex, кажи дали свири добре, снимките не са задължителни
              Ами като си пресметнеш и изработиш добре бас касата е същото като да е в багажника, тоест да чува се добре

Коментар

durex_a написа:
                Ами като си пресметнеш и изработиш добре бас касата е същото като да е в багажника, тоест да чува се добре
                Нещо не те разбрах. Аз каса си имам, но се чудя дали буфера ще свири добре, ако го закача на кората на багажника отгоре според начините, които съм нарисувал.
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Няма да свири добре.freeair говорител ти трябва.Но нищо не ти пречи да пробваш.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

M5kov написа:
                    durex_a написа:
                    Нещо не те разбрах. Аз каса си имам, но се чудя дали буфера ще свири добре, ако го закача на кората на багажника отгоре според начините, които съм нарисувал.
                    Колега сори явно не съм те разбрал правилно ! Ти искаш да си сложиш директно говорителя на кората аз си помислих че ще направиш малка кутия под кората която да виси .. както е на въпросния колега за който ти казах При него е добре но ако изцопаш говорителя на кората е така просто файда йок ...

Коментар

Не мога просто да пробвам, защото трябва да режа кората Няма смисъл от това да правя кутия, защото така или иначе ще заема място в багажника.А някъде под задните седалки или между тях на пода дали неможе да се намери място за въпросния буфер? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Аз съм направи нещо подобно на това.Затова ти казах да сложиш една снимка за да видя дали може да се направи нещо подобно.Но ти нищо...... :D
                        Прикачени файлове

Коментар

А стига бе! Това е много шукаритетно!Снимка не мога сега да сложа, понеже съм на работа.Пресмятал ли си колко литра излиза?
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Не несъм го смятал.Това дето аз съм направил е по плитко,защото ще слагам 10-ка.Ето ти и останалите снимки.
                            Прикачени файлове

Коментар

Нещо не мога да си представя как са съединени частите на кутията? Какъв матриал е това?
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                              X