ехх, не се сещам какво може да е за хубаво щом пуши така, освен варианта на Гришата. Току що пак я пробвах, като я ръчкам 1-2 пъти е ок, ама след това почват димните завеси тип нинджа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното гт
Collapse
X
-
amatior написа:ехх, не се сещам какво може да е за хубаво щом пуши така, освен варианта на Гришата. Току що пак я пробвах, като я ръчкам 1-2 пъти е ок, ама след това почват димните завеси тип нинджа.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Аз залагам за турбина. Когато даваш газ, ако не пуши и започва да хвърля катерици когато върнеш газта - търси си турбина.Най лесно е да свалиш маркуча на високото налягане и да видиш луфтовете на перката. И е препоръчително да я прегледаш турбината веднага, да не си търсиш перките после по ауспусите заедно с буталата.
Коментар
-
Като знам като се качих за пръв път в тази кола за какво ставаше дума , май беше на 1.7 и таман я беше взел и вървеше като ненормална , нормално е преи да я взлемеш да си и скъсали шортите и накрая да ти я дадат .залагам за турбина - 20лева приемам залози за остатъчни масла в генерациятаPower Under Pressure
Коментар
-
Да драсна и аз 2 реда, предстои замяна на турбото, издирва се Гарет Т25 и колата е в сигурни ръце долу видео на старото турбо http://www.youtube.com/user/orlingen.../1/WiUi_8v7Teo След това искам да я облепя цялата в карбоново фолио, но се чудя, колко грозна ще е
Коментар
-
Та имаме следния интересен проблем. Като запаля колата, оставяйки я на едно място, без да я карам, след като загрее малко почва да пуши, подкарвам я влизам в буст и се почиства, продължава да пущи, но значително по-малко. А самия пушек, освен от зад, от гърнето, излиза и отпред, между доунпайпа и турбото. Имам чувството, че като я изгася и я оставя на място от турбото се стича масло в доунпайпа и като загрее колата, почва да пуши. След буст почти няма пушеци, уж турбото се води за здраво, след като не пуши след буст и не са това остатъци от старо масло в доунпайпа, понеже смених турбото, ако бяха остатъците до сега да са изгоряли. Не са и гумички на клапани, нито сегменти. Някакви идеи?
Коментар
-
Аз да залагам ли или си знам от кво му е ххахах .. Орлински 20 лв и аз за турбо ... Колега , неискам да те плаша но и аз бях същия паля я непуши загрее пуши на поразия .... срам да се кара като дизел е .... и се оказа турбо понеже го брах това .... несе стреираи ИХИ тука няма турси нещо друго с малко преправка от бай Орлин ще стане но ИХИ или ще е на финиш или ще е като на бившото ми ГТ НОВО 350 лв .... но според мен аз тогава направих грешка че дадох маса пари за ново турбо ама стоково .... послушай ме и слагаи другоFiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар