Така, вече няколко пъти след продължително каране от маркуча за картера се стича масло. Като се паркира и след малко гледам как петънца масло се сабират на земята точно под маркуча, в момента карам с руско масло за промивка на двигателя, скоро ще сипя хубавото, въпроса ми е, възможно ли е да е от маслото или съм за нови сегменти?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното гт
Collapse
X
-
amatior написа:Така, вече няколко пъти след продължително каране от маркуча за картера се стича масло. Като се паркира и след малко гледам как петънца масло се сабират на земята точно под маркуча, в момента карам с руско масло за промивка на двигателя, скоро ще сипя хубавото, въпроса ми е, възможно ли е да е от маслото или съм за нови сегменти?Power Under Pressure
Коментар
-
Майката....Днес я запалих, така профилактично да заредя акумолатора и гледам петно масло долу в лявата част, натискам газта и гледам картера се насълзява, пипнах го и си беше баш масло, отвотих турбо пътя горе при колектора-беше си сиух, огледах, но така и не разбрах от къде може да е, някакви предложения, предположения? Ляво-като застана пред капака. Мерси.
Коментар
-
amatior написа:Майката....Днес я запалих, така профилактично да заредя акумолатора и гледам петно масло долу в лявата част, натискам газта и гледам картера се насълзява, пипнах го и си беше баш масло, отвотих турбо пътя горе при колектора-беше си сиух, огледах, но така и не разбрах от къде може да е, някакви предложения, предположения? Ляво-като застана пред капака. Мерси.Power Under Pressure
Коментар
-
Приключенията продължават, тоя смотлъо не ми дава покой. Сега става следното, колата не е карана мноооого време и и я подкарах преди два дена, пибирам се аз от Илиянци до Надежда, всичко е екстра и както тръгвам да си паркирам, едни пушеци отзад, все едно парен локомотив съм подкарал. След 5 минути пак, реших да я подкарам и да видя какво е, натискам я здравата, няма нищо, спирам, никакви пушеци, 2ри път така, 3ти път пак ок, 4ти и пак тръгна да пуши като намаля оборотите. След това колата я подкарах към вечер в хладното време, пак я натисках, нищо и нямаше, никакви пушеци. След консултации, Гришата предложи, че може би са стари остатъци от масло в генерацията, колата не е карана месеци а преди това беше сменен целия двигател и като загрее почва да изгаря стари маслени остатъци...мнения?Мерси предварително.P.S Не ми се сменя турбо
Коментар
-
И от къде да дойдат тези масленни остатъци в генерацията , като преди това не е пушила ??? и изведнъж , пуши и за каква генерация говорим като ти си с права тръба , там няма как да остане нещо така или иначе ти предстои нещо , само дето още не е ясно турбина ли не или моторPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар