Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното гт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тоя раздел "тунинг" трябва да го кръстят "проблеми и отстраняването им".следя повечето теми с проекти на пунто гт и не виждам тюнинг в тях, а само проблеми и ремонти!съжалявам, че така се изпуснах точно в твоята тема.

Коментар

хм, имаш право, но нали знаеш то едното без другото рядко става

Коментар

Прав си , но повечето проблеми са от ’Кадърен Тунинг" :D пътя към славата е дълъг и труден
        Power Under Pressure

Коментар

А за до достигнеш върха на славата ти трябват една камара пари по които да се изкачиш до там :P

Коментар

WhitePower написа:
            Прав си , но повечето проблеми са от ’Кадърен Тунинг" :D пътя към славата е дълъг и труден
            Хабсолютно, то заради бившия такъв тунинг от бившия собственник сега съм се вкарал в филми, стига да приключим с тези блокове и основни неща и ще мина тогава на същинския тюнинг, но сега не смея да си го представям, че както е тръгнало с този блок, кой знае какво още ще се открие
            Прикачени файлове

Коментар

Малко да освежа и аз така наречения ми тюнинг Та, вече съм с нов блок, бутала и всичко останало, останаха още някои дреболии и скоро ще я палим, да видим дали ще запали като за начало. Сменихме и доста неща по окачването, тампони стабилизираща шанга, маншони, окачване на двигателя, ремъци, общо взето поосвежи се положението долу, с малко късмет утре трябва да е готова.

Коментар

айде .., брат успех да я палнех и с здраве да си я каркаш а... инак тази колица съм я виждал да се продава с нещо счупено май се продаваше май беше турбина ли кво беше ... ), инак добре изглежда айде ти пали утре живот и здраве и че и аз да сглабям до края на седмицата
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

много почнахте да се замайвате с тия гт-та всеки 2ри вече има такова, те станаха като бмв и субару братче.... само се бъгват и се чупят нали баща ми караше такова нема що
                  leave something of the happiness you bring

Коментар

не братче това са последните останали живи екземпляри а ако искаш да види истинската сила на това което бащати си милиш че е карал ела някоя вечер на омв цариградско на горубляне да ти обада един бинокъл - давам ти 4-5 коли преднина ако искаш
                    Power Under Pressure

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

а чакай неговото беше Уно 114 коня заводски после стана 150 обърках модела хаха :D

Коментар

Предлагам да му изкарате нещо в неговия клас на задно, примерно планински бегач 18 скорости със шосейни гуми
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

страшен разбирач си па ти, направо си най-лудия ми идол, щом нямам бензинов фиат не мога да хуля ли, да ви имам желязната логика

Коментар

Е той 4овека не казва, че не можеш, за това и предлага една гонка със резачка от твоята категория :D:DВ кръга на шегата колега

Коментар

amatior написа:
                                Е той 4овека не казва, че не можеш, за това и предлага една гонка със резачка от твоята категория :D:DВ кръга на шегата колега
                                не му обръщай внимание , той е разбирач по всички теми , имал е най бързите коли на света и всички за кенефи на 4 колела освен неговата май му е писнало да пише в темата на мерилката и сега се е пренесъл в ГТ сектата акъл да дава
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X