тоя раздел "тунинг" трябва да го кръстят "проблеми и отстраняването им".следя повечето теми с проекти на пунто гт и не виждам тюнинг в тях, а само проблеми и ремонти!съжалявам, че така се изпуснах точно в твоята тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното гт
Collapse
X
-
WhitePower написа:Прав си , но повечето проблеми са от ’Кадърен Тунинг" :D пътя към славата е дълъг и труден
Коментар
-
Малко да освежа и аз така наречения ми тюнинг Та, вече съм с нов блок, бутала и всичко останало, останаха още някои дреболии и скоро ще я палим, да видим дали ще запали като за начало. Сменихме и доста неща по окачването, тампони стабилизираща шанга, маншони, окачване на двигателя, ремъци, общо взето поосвежи се положението долу, с малко късмет утре трябва да е готова.
Коментар
-
айде .., брат успех да я палнех и с здраве да си я каркаш а... инак тази колица съм я виждал да се продава с нещо счупено май се продаваше май беше турбина ли кво беше ... ), инак добре изглежда айде ти пали утре живот и здраве и че и аз да сглабям до края на седмицатаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
amatior написа:Е той 4овека не казва, че не можеш, за това и предлага една гонка със резачка от твоята категория :D:DВ кръга на шегата колегаPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар