Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното гт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Такаа, проверихме главата, всичко и е наред, и сега остана да се поровим долу по блока да търсим нещо.

Коментар

не ми се вярва да е блок, но требва да се пробва....накрая ще се окаже гарнитура глава!карай да ти шлаифът главата може да е грива и слагай новата гарнитура и после регулаж клапани задалжително!
      Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
      Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

имам хубав блок без ремонт и без ръбове на ризите,ако се наложи да купуваш ще ти дам цена лс

Коментар

Ще е хубаво да се провери докато е отворена, че след това окаже ли се блока ще трябва всичко пак на ново да се разглабя. Стигне ли се до блока ще го сменя, но след това главоболията в кат са досадни, но какво да се прави.

Коментар

само да кажа че може да е от турбината я и изолираите водата и покараи така да видиш дали ще има проблеми(не говора на слука а ти казвам от опит)
            ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

хм, водата не преминава през турбото при мен, а иначе пътищата от студената част са си сухи, там масло няма.

Коментар

гледай блока друг вариант аз не виждам ;( по обясними причине вода в маслото НЯМА, има масло в Водата ако беше гарнитура или глава , логично да е първия варинат , п.с. между другото логиката много не търси в ГТ то
                Power Under Pressure

Коментар

Той да се открие проблема ще е добре, ако е блока, ще му търсим нов. Аз си мисля, да не би да има масло някъде долу по блока, което още не е промито и като загрее колата тогава се качва нагоре с водата. Като я промихме, след това си беше чисто и маслото почти го нямаше във водата, като се напъва колата тогава маслото се появява в казанчето с водата. Но като се отвори блока, тогава ще се види . Орлине, щом го казваш ти, значи е така, но това не ме зарадва особено :D

Коментар

все пак незабравяй че това е ГТ за бога , тука няма нищо 100% сигурно
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      :D :D :D

Коментар

jorko написа:
                        WhitePower написа:
                        недей се усмихва , ти знаеш преди всични от къде иде топлата вода
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          jorko написа:
                          WhitePower написа:
                          недей се усмихва , ти знаеш преди всични от къде иде топлата вода
                          Не беше усмивка, а искрено ухилване ... х3/тройно/ :P /плезене/ ... еми то не е интересно, когато всичко е ясно, нали ? /намигване/

Коментар

хахаабсолютно, иначе сега щях да си я карам, да и се радвам, ама то така не е интересно ))))) Шегата настрани, не се оплаквам, ще я направим, малко време трябва и не малко финанси ))))

Коментар

Оказа се блока, стария беше все едно го бяха върнали от войната със следи от калашникови куршуми. Малко е досадно, но кво да се прави. Сега първо да се търси блок, след това да се изтества дали е годен, чак след това да се мисли за монтаж.

Коментар

ехх как мраза понякога да съм прав
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X