Такаа, проверихме главата, всичко и е наред, и сега остана да се поровим долу по блока да търсим нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното гт
Collapse
X
-
само да кажа че може да е от турбината я и изолираите водата и покараи така да видиш дали ще има проблеми(не говора на слука а ти казвам от опит)....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...
Коментар
-
Той да се открие проблема ще е добре, ако е блока, ще му търсим нов. Аз си мисля, да не би да има масло някъде долу по блока, което още не е промито и като загрее колата тогава се качва нагоре с водата. Като я промихме, след това си беше чисто и маслото почти го нямаше във водата, като се напъва колата тогава маслото се появява в казанчето с водата. Но като се отвори блока, тогава ще се види . Орлине, щом го казваш ти, значи е така, но това не ме зарадва особено :D
Коментар
-
WhitePower написа:jorko написа:WhitePower написа:все пак незабравяй че това е ГТ за бога , тука няма нищо 100% сигурно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар