Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.4 Tурбо Пунто проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bubo1213 написа:
    Значи колата сега ще си върви така правилно неправилно и следващата седмица отивам да купя 1 клапан и готово.Ако някои има за продаване някакъв ще е супер
    Колега,защо непробваш да сложиш клапана както аз казах,наопаки на твоя монтаж.Невярвам да е толкова сложно и трудно да пробваш.Ако изляза прав,трябва да изчезне този звук и да започне колата да надува нормално.Направи си този експеримент,а и така ще се разреши спора.

Коментар

Да да днес или утре ще пробвам първо

Коментар

bubo1213 написа:
        Да да днес или утре ще пробвам първо
        И като го свалиш, не е лошо да го надуеш с уста през най-малкия отвор и сподели дали изпуска тогава

Коментар

Пичове обърнах blow off клапанчето и същата работа пак свисти.Обаче забелязах и друго ,примерно карам на 5-та около 100км при подаване на 1/4 газ барометърчето скача на половината ,КАТО НАТИСНА до края газта барометъра пада надолу

Коментар

накрая като ти писне обади се да я оправим
            Power Under Pressure

Коментар

е определено ми писна от преди 2 години сигурно ,ама работя всеки ден от 8;30-8;00 ии много малко свободно време имам ще се опитам тази неделя да ме се сменя и веднага ще те потормозя :D

Коментар

Пичове закъсахме го ,преди 2-3 седмици духна гарнитура пунтото.Разглобиха го тва онова и кво се оказа СПУКАН БЛОК .Време е за "надин"

Коментар

bubo1213 написа:
                  Пичове закъсахме го ,преди 2-3 седмици духна гарнитура пунтото.Разглобиха го тва онова и кво се оказа СПУКАН БЛОК .Време е за "надин"
                  така е като не се вземат мерки овреме и умира и лека полека става донор за други ГТ та
                  Power Under Pressure

Коментар

какви мерки е трябвало да се вземат
                    Търся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941

GT 1.4 TURBO 8V

Коментар

Ами и аз незнам няма файда да сменям блока така мисля... Значи сега я дадох на 1 познат направил я има цепка на блока колата е запалила върви няма проблем ,но според мен ще издаде багажа пак.

Коментар

KaTsArA написа:
                        какви мерки е трябвало да се вземат
                        е блока от какво се цепи от старост , като на циганина петата
                        Power Under Pressure

Коментар

ебали го от какво ... сцепил се е

Коментар

Колеги даите идея какво може да е ..... ? На пунтака смениха гарнитура след издухване.След като я запаля колата не работи добре дори грам ,гасне ,прекъсва ,като давам газ много бавно вдига оборотите .... в движение до пускане на турбото като мравка ,после си върво що годе ? идея ? дали са пропуснали нещо ?

Коментар

bubo1213 написа:
                              Колеги даите идея какво може да е ..... ? На пунтака смениха гарнитура след издухване.След като я запаля колата не работи добре дори грам ,гасне ,прекъсва ,като давам газ много бавно вдига оборотите .... в движение до пускане на турбото като мравка ,после си върво що годе ? идея ? дали са пропуснали нещо ?
                              Ми на първо четене са я объркали доста по това което казваш , много вероятно е да не са я зацепили правилно или въпбще даняма реглаж на клапаните с което възможността да се разделиш с един разпределителен вал е огромна най добре се обади да я погледна преди да е станало късно
                              Power Under Pressure

Коментар

Working...
                              X