Пич,клапана си го сложил неправилно.Правилния монтаж на клапана е както е показано на първата снимка.Ето и една снимка на моя,за да видиш как съм го сложил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.4 Tурбо Пунто проблем
Collapse
X
-
gituli написа:Пич,клапана си го сложил неправилно.Правилния монтаж на клапана е както е показано на първата снимка.Ето и една снимка на моя,за да видиш как съм го сложил.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Малко бъркаш принципа на работа на двата клапана.При рециркулациония няма такива удари на буталото :D .При него когато върнеш гаста вакума засмуква буталото(мембраната)и тогава нагнетения въздух от към дросела по маркуча отива до клапана,тогава вакума засмуква буталото и то отватя и ослобуждава пътя към маркуча след дебитомера към турбото.Надявам се да си ме разбрал,че даже и аз се обърках от това обеснение .Ето една схема доно ти помогне да разберех.
Коментар
-
bubo1213 написа:Ами като го надуя с уста като че ли минава от някъде въздуха от към лявата пишка "дето е след дебитомера "
Коментар
-
gituli написа:bubo1213 написа:Ами като го надуя с уста като че ли минава от някъде въздуха от към лявата пишка "дето е след дебитомера "тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:gituli написа:bubo1213 написа:Ами като го надуя с уста като че ли минава от някъде въздуха от към лявата пишка "дето е след дебитомера "
Коментар
-
gituli написа:Най тесния’’извод’’е за вакума,той смуче а ненадува.За да отвори буталото трябва вакума да го засмуче.Логично е,че когато надуваш там ти все едно си натиснал буталото,и колкото и да се опитваш да го бутнеш от другата страна няма как да стане.
Коментар
-
biser_as написа:gituli написа:Най тесния’’извод’’е за вакума,той смуче а ненадува.За да отвори буталото трябва вакума да го засмуче.Логично е,че когато надуваш там ти все едно си натиснал буталото,и колкото и да се опитваш да го бутнеш от другата страна няма как да стане.
Коментар
-
gituli написа:Бисере,нещо май се опитваш да се ебаваш с мен а? Искаш да си вкарам авто гол. :Dgituli написа:Не естествено.Тогава има налягане.С това надуване с оста и опити да бутне буталото колегата се опитва все едно да смачка затворена пластмасова бутилка.
Коментар
-
biser_as написа:gituli написа:Най тесния’’извод’’е за вакума,той смуче а ненадува.За да отвори буталото трябва вакума да го засмуче.Логично е,че когато надуваш там ти все едно си натиснал буталото,и колкото и да се опитваш да го бутнеш от другата страна няма как да стане.тежък е животът лек...
Коментар
-
WhitePower написа:какъв спор само дори и на обратно да го сложиш се пада налягане от големия отвор на мембраната и после налягане от малкия отвор , с което мембраната пак не помръдва факт е че тези клапани над 1.4 бара се късат пукат чупят ..... и не издържат
Коментар
-
WhitePower написа:какъв спор само дори и на обратно да го сложиш се пада налягане от големия отвор на мембраната и после налягане от малкия отвор , с което мембраната пак не помръдва факт е че тези клапани над 1.4 бара се късат пукат чупят ..... и не издържаттежък е животът лек...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар