Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.4 Tурбо Пунто проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако затвориш бокса ще караме Голф 3ки 1.4 с газ вече (може да го приемеш като заплаха това) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Аз бих казал,че те разбирам...теб сигурно всяка второ позвъняване ти е от някои закъсал сектант.
    4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
      Ако затвориш бокса ще караме Голф 3ки 1.4 с газ вече (може да го приемеш като заплаха това) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Аз бих казал,че те разбирам...теб сигурно всяка второ позвъняване ти е от някои закъсал сектант.
      майтапа настрани ама си дяволски прав !! аз неска даже му звънках ..., и добре че е той да оправя кашите :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

то не смея да му звна вече не удобно ми става Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 за сега се оправям

Коментар

требва да напрай телефона инпулсен поне да има печалби! :D :D :D
          Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
          Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

Колеги относно Puntoto,вчера проверих всеки един маркуч и се оказа малкото маркучле дето е на буст котрола"или там как му се вика" беше срязан.Сложих го почна да върви горе доло и барометърчето работи обаче......Клапана е черен пише на него bosch Made in germany.Та въпроса ми е като влезе в турбото и върна газта кпалана изважда звък като blow off по точно едно Пссс и ти тити ти ти "хахах незнам как да го обясня " възможно ли е да е на обратно тоя клапан или ддз и аз.

Коментар

http://vbox7.com/play:6b5f91a2 ето такъв звук

Коментар

Аз така като погледнах ми се видя че е вързан на обратно клапана.Тя затова ти пуши колата.В смисъл ако го обърнеш няма да спре :D:D:DEто така трябва да е вързан

Коментар

да да ясно ,колега то това клипче не е моито пунто това просто го пуснах да чуете какъв звук е.Ще го обърна да видя кво що става

Коментар

Сложил съм го така се опитам да го обясня ,От този дебелия маркуч наи отпред по надолу нали излиза 1 по тънък и отива зад дебитомера там дето е кпалана ,на този маркуч съм сложил девоа дето го бута самото клапанче 1 гумено ,а смис изхода влиза в дебитомера.Незнам дали успях да го обясня ))

Коментар

Eто горе имаш схема....изхода кадето ти е нарисуван го бодваш след дебитомера,а маркуча който идва от тръбата до дросела го ботваш от долната страна.Eто това е ГРЕШНИЯТ начин според мен трябва да е наобратно.На 3 и на 4 да им обърнеш местата

Коментар

Да ясно значи моя е поставен правилно ) супер си пичага поздрави.А защо ли го вади този странен звук.ха да ти кажа гледах 2 гт-тата на приятелчета и техните бяха така сложени със тънкото маркучле на дясно сочещо

Коментар

Спорих с 1 приятел и даже спечлих 1 педесетак.Няма логика след дебитомера да надува клапанчето какво ще го надува такаче от мен бирата на някоя сбирка

Коментар

Този приятен за ухото звук никак не е приятен за турбината когато е грешно поставен клапана той не разтоварва и цялото налягане се връща през турбината и излиза през филтъра.На коли като Нисан 200 SX примерно няма кой знае какъв проблем в сток вариант защото са на малко налягане до 0.8, но при нас е над бар и е кофти.Ние така надухме един нисан и след едно връщане на газта на 1.2 бар турбината роди и почна да пущи.

Коментар

В първия си пост те обърках с един колега...незнам дали твойта пуши ама ако не разтоварва скоро ще започне.

Коментар

Направо се сбърках ще разглобявам да гледам какво става

Коментар

Working...
                                X