Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.4 Tурбо Пунто проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.4 Tурбо Пунто проблем

Здравейте колеги ,от няколко дни отново се сдобих със този незнам как да го нарека "проблемен автомобил".Мисълта ми е имам 1-2 проблема ,ако може някои да помогне ще бъда благодарен.Защо турбината се включва по късно около 3+ горе доло , и вътре барометъра не показва нищо.Благодаря предварително ,скоро ще пусна снимчици

проследи си вакума на барометара....и като даваш газ не се ли чува свирене от някаде
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

вакума си провери добре примен е сштото извади се и не саска клапана та сега щте го правя

Коментар

Е това е интересното ,турбината се чува при връщане на газта клапана също си исъсква нззз.Дали не е проблем в клапана като го огледах е нещо странне все пак колата седя 2 години без да се пали даже

Коментар

Първо честито за придобивката :D а за вакума ти го казаха вече...със заводската турбина IHI ли е? Ако да и ти буст-ва след 3000оборота значи гледам си от софия може да посетиш колегата Орлин ( WhitePower ) :P незнам човек който да разбира повече от него за ГТ-та

Коментар

Ам благодаря ще се опитам да се свържа с него

Коментар

е тоя орли4о да вземе сервис да отвори ми се струвагладен няма да остане

Коментар

Като си разбира от работата няма как да остане гладен при положение,че по ГТ-тата винаги има работа хахахаха :D

Коментар

Ха ха ха да прав си ,днес 1 утре 2-ро ама така е по интересно

Коментар

трябва се организираме и си4ки да ходим при него да го шашнеме хахахах

Коментар

Хахах това вече найстина ще го шашне

Коментар

и аз се бих включел.....!
                        Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                        Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

АИДЕ сабирам кандидати

Коментар

Аз бих дошъл ама ми е трудно минаването на трамвайната линия на Джеймс Баучър

Коментар

leandro написа:
                              е тоя орли4о да вземе сервис да отвори ми се струвагладен няма да остане
                              тоя Oрлично мисли за закрива White Power Garage и да наблегне на собствените си коли да станат още по силни
                              Power Under Pressure

Коментар

Working...
                              X