Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гранде пунто-чип

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гранде пунто-чип

здр колеги искам да вдигна малко мошноста на фиатчето.чета за някакви чипове но не са ми особенно ясни. посъветвайте ме нешо,какви са предимствата,недостатъците и изобшо каквото знаете. целта ми не е да става бегачка а зашото ми е слабо двигателчето 1.4/8v 77кс

Генерация+филтъ+чип ти е целта
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

приятелю кажи малко впечатления тва онва тук в бургас има ли някой да ги прави тея работи.

Коментар

търси си панелен филтър кн/jr а за гърнетата трябва да имаш някой твой човек да си купиш по-големи резонатор и крайно гърне... като цяло ефекта от генерацията ще е доволена, а филтъра и чипа за помощ
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

:D Тянко все едно ми говориш на френски хах я кажи знаеш ли някой който да се занимава с тез работи

Коментар

за чип-а нямам идея къде филтъра по интернет а гърнетата за да станат хубаво наистина трябва да е твой човек майстора ...
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

значи слабо за всичко

Коментар

здр

Тук несъм чувал да правят чипосване в Бургас.В Варна знам,че правят,Пловдив,София и т.н. ако според мен няма смисъл,ако беше 16v или турбо вдига около 15-20 конски сили ама както е твоя и моя двигател повече от 10 коня мисля че неможе дори маи са много 10 к.с.,чел съм че има разлика в ускорението ама при теб ще е малка както и в разхода Успех в начинанието

Коментар

Re: гранде пунто-чип

Н-ВЪЛКЪТ написа:
                  здр колеги искам да вдигна малко мошноста на фиатчето.чета за някакви чипове но не са ми особенно ясни. посъветвайте ме нешо,какви са предимствата,недостатъците и изобшо каквото знаете. целта ми не е да става бегачка а зашото ми е слабо двигателчето 1.4/8v 77кс
                  По-нисък разход,по-пъргава и някой друг кон отгоре... това ще спечелиш...А близко до теб е Келеша от гр.Варна!

Got nos?

Коментар

Working...
                  X