Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се свързват LED ленти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето ти една подробна тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%EA%E0%F2%E0 а свързването си го направи най-добре от някой кабел, който е за осветлението на запалката или някоя лампичка на врътките на парното ... общо взето от там си пусни + и - и си готов, така всеки път като пуснеш габаритите от ръчката до волана и ще ти се пускат и лентите аз днес запоих едни за един приятел и тези дни ще си поиграем Поздрави!
    Fiat Brava TD100

Коментар

точно затова питам как става махането на стъклото,защото моето е уплътнено с нещо като силикон.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%F0%EE%E2%E5 - то го пише, ама кой да търси
        Fiat Brava TD100

Коментар

Мерси колега

Коментар

и да покажеш после какво си измайсторил
            Fiat Brava TD100

Коментар

Ще покажа колега,ама към средата или края на другия месец,защото сега излезнага нови проблеми.

Коментар

лед лента

ето я и моята мария :Д
                Прикачени файлове

Коментар

Ето още една мареа
                  Прикачени файлове

Коментар

Ето при мен какво се получи, 15 диода вътре в лупата и 9 около нея

Коментар

Колега, аз свърших тази работа отдавна - ленти съм сложил на фаровете, на халогените в кръг, под задната броня, под цялото купе и в купето(под таблото и седалките) - нямам никакви проблеми. Всичко е свързано с габаритите и нито релета, нито нищо не съм слагал. Само смених на предните габарити обикновената лампичка с диодна такава и като ги навързвах - само гледах на да ги разпределя консуматорите на всяко тяло долу горе по равно. Така, че смело давай - няма какво да стане
                      vasilaki87
                      FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.

Коментар

аз съм си вземал 4 крушки от тия дето са за габарити (китайски по 2лв 2броя)2 са свързани към крушката на запалката другите 2 към копчето което за регулиране на огледалата и като пусна габарити светват и си светят много доволно нито много силно нито слабо

Коментар

Working...
                        X