Мисля, че гонката ще е 1ва зависи от старта на двамата кой ще дръпне 2ра заедно и на 3та кадета тръгва да ти дърпа, ти включваш 4та докато той е още на 3та и ти прави ебаси ластика .... И все пак зависи с коя кутия е опела
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още едно ГТ във форума
Collapse
X
-
jungleraver написа:Ама напълно сток на сток налягане?Сподели поне резултата че ми е любопитно :D
Коментар
-
biser_as написа:jungleraver написа:Ама напълно сток на сток налягане?Сподели поне резултата че ми е любопитно :DPower Under Pressure
Коментар
-
Е то всеки мотор е в различна кондиция,може моя да е припаднал вече,а и е гт 2ка с стария мотор на 7,8 степен.Иначе за мен средна 16ка е нормално за стоково пунто с оригиналния пиербург.Предполагам че разликата между мен и Бисер е от челния кулер,гумите и контролера а и не на последно място степента на сгъстяване ,която е различна за двата мотора.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Мисля, че гонката ще е 1ва зависи от старта на двамата кой ще дръпне 2ра заедно и на 3та кадета тръгва да ти дърпа, ти включваш 4та докато той е още на 3та и ти прави ебаси ластика .... И все пак зависи с коя кутия е опела
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар