Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още едно ГТ във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bavno_PuntoGT написа:
    WhitePower написа:
    punto_gt_turbo написа:
    предишния собственик гласеше да слага голяма турбина....но се отказа направи подобрения по главата и я затвори!Със ИХИ е колата и има Чип...много с акъла си я бараше колегата...ако не се лъжа има перка ба стоковия кулер за охлаждане
    мисля че има ЧЕП а не чип ама не съм 100% сигурен че им забравих края кой от къде какво е краднал като инфо
    Не мога да разбера с теб какво делим,клиенти ли съм ти взел...аз за разлика от теб не изкарвам пари,а това ми е хоби и помагам както и когато мога,а за чипа съм си го платил нищо не съм откраднал като ИНФО.
    Що не вземеш да си кажеш кой си накрая , а и тука си като ......Стария собсвеник , новия ... и все под един и същи псевдонимот какво се криеш от кого ...вднъж говориш от твое име Григоре , после се правиш на нов купувач ...Последно я изясни кой кой е а за клиентите , ако искаш ги вземи ( дано и те да те искат) , на мене работата ми идва доста нанагорно до колкото знам нищо не делим казах че предполагам за чепа аз само видях че ти свети чека , от което идва веднага че си с друг софтуер , който не е оригинален та по пътя на логиката , вие двамата смитко , правихте нещо , и на него му светеше ключа та или сте с оригинален СЕБ чип с премахнат код на ключа и пренаписана горивна таблица . което не сте го направили или сте с чип от Гт 1 с което автоматично чексумите не са за това еку... 3 вариант е да сте копирали чипа от митко , което ако е така , се извинямвам че обиждам чипа с чеп и си взимам думите назаддлъжен съм да кажа какво знам , и се надявам да не съм прав , за да не става като Леонардо , да му сервирам самонеприятни изненади
    Power Under Pressure

Коментар

Аз съм много доволен от Гришата и съм му много задалжен незнам Орлине ква ви е гаврата но лично с мен е много точен и коректен...
      Fiat Punto GT

Коментар

няма леонардо LEANDRO маитап де примен е бати филма просто за сега сам в застои

Коментар

защо да има кавга просто казвам това което знам АЗ и се надявам да не съм прав
          Power Under Pressure

Коментар

Няма да говоря сега .... познавам го от срещата на ГТ-то и ако станат нещата ще ти покажа какво имах в шредвид
            Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
              Няма да говоря сега .... познавам го от срещата на ГТ-то и ако станат нещата ще ти покажа какво имах в шредвид
              не виждам за какво трябва да ми показваш на мене нещо , аз си знам достатъчно да не спамим повече в темата
              Power Under Pressure

Коментар

leandro написа:
                няма леонардо LEANDRO маитап де примен е бати филма просто за сега сам в застои
                май риза ще ти купувам че те прекръстих
                Power Under Pressure

Коментар

Я на какво дължа това внимание господине,откога се занимавате с Бавни ГТта?Аз не съм ти Сашко, не го забравяй за трети път и последен ти казвам МИР.И този път ако се направиш на луд и не ме чуеш само може да загубиш от това.Злобата и злословието може да доведе само до лоши работи.А сега по темата.Колата скоро време или ще спре от движение или ще претърпи доста голяма и сериозна метаморфоза откъм въртящ момент

Коментар

стига сте се карали за глупости .., в крайна сметка всички сме болни от една и съща болест ГТ .. така че трябва да се подкрепяме не да се дъвчем ) и двамате сте пекани и много точни стига сте се джафкали за че**ове и чипове кой каквото му е присърце това да прави с колата си мир :P :P
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

е малко че спамим не пишех и си зех гт и пак пропуших не се оплаквам само споделяморлинскииииииииии кога се видиме с теб не заработа имам да черпа

Коментар

leandro написа:
                        е малко че спамим не пишех и си зех гт и пак пропуших не се оплаквам само споделяморлинскииииииииии кога се видиме с теб не заработа имам да черпа
                        събота неделя покрай гаража
                        Power Under Pressure

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                          Я на какво дължа това внимание господине,откога се занимавате с Бавни ГТта?Аз не съм ти Сашко, не го забравяй за трети път и последен ти казвам МИР.И този път ако се направиш на луд и не ме чуеш само може да загубиш от това.Злобата и злословието може да доведе само до лоши работи.А сега по темата.Колата скоро време или ще спре от движение или ще претърпи доста голяма и сериозна метаморфоза откъм въртящ момент
                          ВТО
                          Power Under Pressure

Коментар

В Неделя както си препарирах по светофарите и хоп троп и оста на турбото се скъсааа хахахахах.Егати веселбата турбо пътищата се напълниха за норматив с масло.сега сме в бокса да си поиграем на чичо доктор

Коментар

Отново сме в играта,но докога се питам аз ))Вече не вярвам че може да има здраво пунто ГТ повече от 10000км,даже са му и много

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                                Отново сме в играта,но докога се питам аз ))Вече не вярвам че може да има здраво пунто ГТ повече от 10000км,даже са му и много
                                кво взема луд
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X