Bavno_PuntoGT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още едно ГТ във форума
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
Я на какво дължа това внимание господине,откога се занимавате с Бавни ГТта?Аз не съм ти Сашко, не го забравяй за трети път и последен ти казвам МИР.И този път ако се направиш на луд и не ме чуеш само може да загубиш от това.Злобата и злословието може да доведе само до лоши работи.А сега по темата.Колата скоро време или ще спре от движение или ще претърпи доста голяма и сериозна метаморфоза откъм въртящ момент
Коментар
-
стига сте се карали за глупости .., в крайна сметка всички сме болни от една и съща болест ГТ .. така че трябва да се подкрепяме не да се дъвчем ) и двамате сте пекани и много точни стига сте се джафкали за че**ове и чипове кой каквото му е присърце това да прави с колата си мир :P :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Я на какво дължа това внимание господине,откога се занимавате с Бавни ГТта?Аз не съм ти Сашко, не го забравяй за трети път и последен ти казвам МИР.И този път ако се направиш на луд и не ме чуеш само може да загубиш от това.Злобата и злословието може да доведе само до лоши работи.А сега по темата.Колата скоро време или ще спре от движение или ще претърпи доста голяма и сериозна метаморфоза откъм въртящ моментPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар