Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още едно ГТ във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bavno_PuntoGT написа:
    Отново сме в играта,но докога се питам аз ))Вече не вярвам че може да има здраво пунто ГТ повече от 10000км,даже са му и много
    скоро ще ти кажа дали е възможно
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      Bavno_PuntoGT написа:
      Отново сме в играта,но докога се питам аз ))Вече не вярвам че може да има здраво пунто ГТ повече от 10000км,даже са му и много
      Е то аз откога чакам да кажеш нещо изобщо,ама...А и твойта е нова от завода вече

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
        WhitePower написа:
        Bavno_PuntoGT написа:
        Е то аз откога чакам да кажеш нещо изобщо,ама...А и твойта е нова от завода вече
        Мне е точно така , в завода са сбърлаки много като са я мислили , сега съм я домодифицирал така че хем да върви хем да не се чупи
        Power Under Pressure

Коментар

Подкарах я на 1 бар с новото турбо колата тръгна много за мое учудване дори на това налягане.Свалих около 50кг баластра излишна от нея и повярвайте ми ефект има )) ще снимам грозотията отвътре как е станала.Всичко се чува гуми горивна помпа камъчета по асфалта, двигател,но пък както казва Бисер "Пълно щастие нема брато"

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9MRq69xTwwY15,85 секунди на 1,3 налягане

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
              http://www.youtube.com/watch?v=9MRq69xTwwY15,85 секунди на 1,3 налягане
              бравоСсСс... Клапата тук в действие ли е?

Коментар

Незнам колко може да се вярва на тоя сайт http://www.zeperfs.com/fiche2117-fiat-punto-gt.htm , дават 0-400м. за 15,9сек., с тия доработки по колата не трябва ли времето да е поне със секунда под заводското или тия пишат пълни глупости ??
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  Незнам колко може да се вярва на тоя сайт http://www.zeperfs.com/fiche2117-fiat-punto-gt.htm , дават 0-400м. за 15,9сек., с тия доработки по колата не трябва ли времето да е поне със секунда под заводското или тия пишат пълни глупости ??
                  пишат глупости аз като писах че 15 секундна кола трудно се прави ( 15:00 ) , вие ми обеснявахте че с леко чипване давала висока петнайска
                  Power Under Pressure

Коментар

Според мен тея времена дето ги дават със сток пунто ГТ и на лепило не могат да се дадат.Колата е на базата на оригиналната конфигурация и върви доста по приятно от стоково пунто.А Митак за клапата,виж как се чува като дизеларка хахахаахМного яко като ревне изведнъж и всички зяпат като космически кораб.

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                      Според мен тея времена дето ги дават със сток пунто ГТ и на лепило не могат да се дадат.Колата е на базата на оригиналната конфигурация и върви доста по приятно от стоково пунто.А Митак за клапата,виж как се чува като дизеларка хахахаахМного яко като ревне изведнъж и всички зяпат като космически кораб.
                      Ти съгласен ли си че стоково пунто дава 16.8 ( под сток разбирай че никога не пипано ) а че след чипосване пада на 16.2 примерно , и че след още доработки по надолу
                      Power Under Pressure

Коментар

Знаете че слагам старото турбо и стария вал който Орлински махна ... и давам 10-тки :D:D:D хахахахах
                        Fiat Punto GT

Коментар

WhitePower написа:
                          Ти съгласен ли си че стоково пунто дава 16.8 ( под сток разбирай че никога не пипано ) а че след чипосване пада на 16.2 примерно , и че след още доработки по надолу
                          Верно, че въпроса не е към мен, ммааа........ аз лично не съм съгласен Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Стана ми интересно,някои замервал ли е сток ГТ?

Коментар

biser_as написа:
                              WhitePower написа:
                              Верно, че въпроса не е към мен, ммааа........ аз лично не съм съгласен Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                              знам че ти не си съгласен но колегата се убеди как едно пипано Гт даваше поред 16.10 и накрая едвам свали на 15.8
                              Power Under Pressure

Коментар

Е то при мен фактора гуми е малко под въпрос ама айде да не кажат някои зли езици че се оправдавам ))Важното е да се дава гас.Скоро ще имам дръпка с кадет ц20хе след ремонт на мотора и ще се пускам на 1 бар да видя доколко ще го задържа

Коментар

Working...
                                X