Аз имам един въпрос към DJ_STIVAN. Споменаваш да се направи преден капак от стъкломат, а имаш ли някакви познания в областта с които да ме насочиш, защото ми се въртят в главата преден капак и задни врати + 5-та врата от стъкломат ? Нещо не ми е ясен метода. От едната страна мога да го направя капака, но от другата как ще стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
Ами аз нямам, но един мой приятел прави всичко ..RacerGT му е ника в форума.. ако някога реша да олекотявам ще се обърна към него да ми направи един капак.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
porosenoq написа:Аз имам един въпрос към DJ_STIVAN. Споменаваш да се направи преден капак от стъкломат, а имаш ли някакви познания в областта с които да ме насочиш, защото ми се въртят в главата преден капак и задни врати + 5-та врата от стъкломат ? Нещо не ми е ясен метода. От едната страна мога да го направя капака, но от другата как ще станеSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
1912 написа:брат и на тва тъпо му е адски тежък предния капак тия жабари не си поплюват задния няма ко да са бара той е пластмасаSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
Замислил съм яко олекотяване, само да видя как ще стане изработката на елементите. Иначе няма да ми пречи изобщо .. бих сменил почти всичко със стъкломат стига да може. Мисля да пробвам сам да си направя предния капак - пък ще видим какво ще излезе. Иначе задната седалка и всичките мокети и кори са най-лесната работа. Май ще изхвърчат веднага...Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Абсолютно безсмислено,освен ако колата няма да се ползва само за драг.Както казаха и по-горе по-добре да си насочите усилията къв увеличаване на мощността и подобряване на поведението(окачването) и спирачките,отколкото да правите варели П.П.Прекаленото олекотяване е вредно,особено за наще неравни пътища.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Абсолютно безсмислено,освен ако колата няма да се ползва само за драг.Както казаха и по-горе по-добре да си насочите усилията къв увеличаване на мощността и подобряване на поведението(окачването) и спирачките,отколкото да правите варели П.П.Прекаленото олекотяване е вредно,особено за наще неравни пътища.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
Колега евала за колицата.... Виждал съм те май на срещите в Студентски или се лъжа... мислълта ми е, че може да дойдеш следващият път като се организираме да се порадваме и ние (ако ти е удобно де ). Успех с проекта и само безаварийни километриFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:Колега евала за колицата.... Виждал съм те май на срещите в Студентски или се лъжа... мислълта ми е, че може да дойдеш следващият път като се организираме да се порадваме и ние (ако ти е удобно де ). Успех с проекта и само безаварийни километри
Коментар
-
x_X_x написа:iceflame написа:Колега евала за колицата.... Виждал съм те май на срещите в Студентски или се лъжа... мислълта ми е, че може да дойдеш следващият път като се организираме да се порадваме и ние (ако ти е удобно де ). Успех с проекта и само безаварийни километриFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар