Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Coupe 16v Turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имам един въпрос към DJ_STIVAN. Споменаваш да се направи преден капак от стъкломат, а имаш ли някакви познания в областта с които да ме насочиш, защото ми се въртят в главата преден капак и задни врати + 5-та врата от стъкломат ? Нещо не ми е ясен метода. От едната страна мога да го направя капака, но от другата как ще стане
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Ами аз нямам, но един мой приятел прави всичко ..RacerGT му е ника в форума.. ако някога реша да олекотявам ще се обърна към него да ми направи един капак.
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

олекотявай от към задница не от към предницата за да не загубиш сцепленитето
        Power Under Pressure

Коментар

има и друг вариянт - вдигане на задницата , което накланя колата напред и има ефект. ама пак отиваме на разваляне на колата
          Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

брат и на тва тъпо му е адски тежък предния капак тия жабари не си поплюват задния няма ко да са бара той е пластмаса
            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

На типото предния капака е тежък като има кит по него лични наблюдения от моя капак
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

porosenoq написа:
                Аз имам един въпрос към DJ_STIVAN. Споменаваш да се направи преден капак от стъкломат, а имаш ли някакви познания в областта с които да ме насочиш, защото ми се въртят в главата преден капак и задни врати + 5-та врата от стъкломат ? Нещо не ми е ясен метода. От едната страна мога да го направя капака, но от другата как ще стане
                Има и един младеж във тунинг форума със доста направени капаци и калници зад гърба си
                Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                GTV 2.0 (612 A)now
                E60 530D now.. hate it big time :D
                Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

1912 написа:
                  брат и на тва тъпо му е адски тежък предния капак тия жабари не си поплюват задния няма ко да са бара той е пластмаса
                  Е задния е баш тежкия
                  GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Замислил съм яко олекотяване, само да видя как ще стане изработката на елементите. Иначе няма да ми пречи изобщо .. бих сменил почти всичко със стъкломат стига да може. Мисля да пробвам сам да си направя предния капак - пък ще видим какво ще излезе. Иначе задната седалка и всичките мокети и кори са най-лесната работа. Май ще изхвърчат веднага...
                    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                    Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Абсолютно безсмислено,освен ако колата няма да се ползва само за драг.Както казаха и по-горе по-добре да си насочите усилията къв увеличаване на мощността и подобряване на поведението(окачването) и спирачките,отколкото да правите варели П.П.Прекаленото олекотяване е вредно,особено за наще неравни пътища.
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                        Абсолютно безсмислено,освен ако колата няма да се ползва само за драг.Както казаха и по-горе по-добре да си насочите усилията къв увеличаване на мощността и подобряване на поведението(окачването) и спирачките,отколкото да правите варели П.П.Прекаленото олекотяване е вредно,особено за наще неравни пътища.
                        Да но улекотяването отвън може да компенсира утежняване-то което един ролл кейдж ще донесе Т.Е. да се компенсират взаимно
                        GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Колега евала за колицата.... Виждал съм те май на срещите в Студентски или се лъжа... мислълта ми е, че може да дойдеш следващият път като се организираме да се порадваме и ние (ако ти е удобно де ). Успех с проекта и само безаварийни километри
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                            Колега евала за колицата.... Виждал съм те май на срещите в Студентски или се лъжа... мислълта ми е, че може да дойдеш следващият път като се организираме да се порадваме и ние (ако ти е удобно де ). Успех с проекта и само безаварийни километри
                            В Студентски може да сме се виждали , ама със синьото Саксо да съм бил. С тоя фият ако е било е бил предният собственик... Иначе като се прибера в София ще идвам на срещите, то е ясно

Коментар

x_X_x написа:
                              iceflame написа:
                              В Студентски може да сме се виждали , ама със синьото Саксо да съм бил. С тоя фият ако е било е бил предният собственик... Иначе като се прибера в София ще идвам на срещите, то е ясно
                              Със Саксото беше.... и на Булгарплод един път.... Едно Купе на срещите ще е мнооого добре, особено такова
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Купих си нов Блоу-офф и съм мн. доволен. Препоръчвам го на който се чуди какъв БОВ за по-малко пари Bailey DV26
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X