Bavno_PuntoGT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
x_X_x написа:ФЕРАРИСТ написа:......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....
Коментар
-
Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз." 2 Старта ОТ МЯСТО и 2 точки на пречупване :D :D :D ФИята тръгва като куче дори с галошите, не ми се мисли със слик ... и от там нагоре е ясно :D :D П.С. Корсата върви сериозно !
Коментар
-
Ами няма, защото тъкмо започваше да вали и всичко се разви много бързо... Другият път отивам по-подготвен за гонки като гуми/ железни джанти/ непрекъсваща кола от кабелите и т.н. и тогава ще има и клипове За капак на всичко и бензиновате помпа след гонките реши да си почине малко от работа , та се пребирах на въже :D
Коментар
-
x_X_x написа:Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз." 2 Старта ОТ МЯСТО и 2 точки на пречупване :D :D :D ФИята тръгва като куче дори с галошите, не ми се мисли със слик ... и от там нагоре е ясно :D :D П.С. Корсата върви сериозно !Italfan
Коментар
-
abart_ написа:x_X_x написа:Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз." 2 Старта ОТ МЯСТО и 2 точки на пречупване :D :D :D ФИята тръгва като куче дори с галошите, не ми се мисли със слик ... и от там нагоре е ясно :D :D П.С. Корсата върви сериозно !S.W.A.T. написа:Скоро и едно типо мисли да и пере шамари Mr. Green
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:x_X_x написа:Сега мисля да пробвам ефекта от олекотяване. КАто начало изхвърлям всичко от купето и багажника. После ще се мисли за по-лек преден капак. Някой има ли идеи за не много скъпи варианти за олекотяване ?Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Той моя и без това е без амортисьори, а и е с 2 торби кит ... знам за какво става дума :D П.С. колега, какво време даде на пистата оня ден, и доволен ли си? Интересно ми е долу горе , защото колата ти е мерена на дино и да направя някакви изводи. Също в какъв вид я пусна като джанти , гуми , оборудвана/олекотявана и т.н.
Коментар
-
Напълно оборудвана... с всичко. Най-добро замерено време 14.5 , макар,че после на свободните бих коли с по-добри времена. Гумите са едни паради пълни галоши на 2мм дот 2006 купени преди драга за 12лв парчето :D ама си хапеха добре, да не говорим,че пистата имаше адски грип.Реалното ми време на 400м е 14.00 на Сепарева Баня пистата беше на нагоре.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар