Чак такива крайности не ме блазнят :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
Колега и аз замислям някакво олекотяване, че на Типото му се събраха 1400 кила без шофьора... Замисъла ми е за детайли от стъкломат, но не съм сигурен дали ще успея сам да си ги изработя (особено вратите). Иначе гледах скоро една обява, в която се продават преден капак и врати за Delta Integrale, а изработката им беше уникално добра. Мисля, че един преден капак, двете задни врати (включително стъклата), задните седалки и вратата на багажника, значително ще намалят теглото на автомобила.Ето и линк към темата на човека, който продава елементите за Делта (не му правя реклама - чисто информативно пускам обявата за да се добие представа за какво става дума) На мен лично ми се струва, че детайлите са много добре изработени.http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...=15605&start=0Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
x_X_x написа:Сега мисля да пробвам ефекта от олекотяване. КАто начало изхвърлям всичко от купето и багажника. После ще се мисли за по-лек преден капак. Някой има ли идеи за не много скъпи варианти за олекотяване ?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
abart_ написа:S.W.A.T. написа:Чи екстра си е има 2 седалки, май е и 4х4Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....
Коментар
-
kal0yanch40 написа:abart_ написа:S.W.A.T. написа:Чи екстра си е има 2 седалки, май е и 4х4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар