Колега и аз замислям някакво олекотяване, че на Типото му се събраха 1400 кила без шофьора... Замисъла ми е за детайли от стъкломат, но не съм сигурен дали ще успея сам да си ги изработя (особено вратите). Иначе гледах скоро една обява, в която се продават преден капак и врати за Delta Integrale, а изработката им беше уникално добра. Мисля, че един преден капак, двете задни врати (включително стъклата), задните седалки и вратата на багажника, значително ще намалят теглото на автомобила.Ето и линк към темата на човека, който продава елементите за Делта (не му правя реклама - чисто информативно пускам обявата за да се добие представа за какво става дума) На мен лично ми се струва, че детайлите са много добре изработени.http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...=15605&start=0
Fiat Tipo Turbo Integrale | poweredby ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Сега мисля да пробвам ефекта от олекотяване. КАто начало изхвърлям всичко от купето и багажника. После ще се мисли за по-лек преден капак. Някой има ли идеи за не много скъпи варианти за олекотяване ?
Диск от флекс, от тънките......При Купето нямаш много обаче за рязане, въпреки че зависи колко си я прежалил колата........зависи и фен на драга ли си, или на стабилноста в завойте.......щото ако е само драг например, няма голяма файда да си караш акумулат в багажника например, или да режеш по предницата, ще въртиш повечко гуми.......аз също си мислех че няма нищо по лесно от тва да подпукаш колата с флекса, но въпреки това не е толкова просто......По мое мнение с пряко сили от Фиат Купе могат да се махнат не повече от 70-80 кила без да се оризилява колата, тва при положение че махнеш всички седалки, рез гума, с правен колектор и даунпайп си, и си рязал тук таме излишни ламарини да речем.......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....
Май като се замисля не си струва да съсипвам колата тотално за около 100 кила. не че са малко, но като цяло замисълът беше друг, не драгаджийка.. така че не знам и аз що ме обхващат такива мисли :D Ама това е защото другите мисли дето ми се въртят в главата са по-лоши - УНО (или в краен случай Пунто) с моя мотор... Но купето май не си струва да го съсипвам .
Къде ги видя 2 бре Аз ли съм сляп,или не виждам интеркулер......от охлюва директно в колектора
Неможе и 2-а да сме кьорави. :D:D Явно наистина няма кулер.
A ако се загледате още повече ще видите нитро системата която пича е инсталирал,а при пръскане на нитро се отнема много топлина от околния въздух.Това е драг кар все пак.Не е да се перчиш с големия си кулер на кафето на центъра.Купето ще идва ли на Дупница?
Коментар