Joro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
-
Колеги, някой , който има ЕПЕР може ли да ми каже от кой мотор точно са тия ролки, дето съм ги подчертал . Дали са от турбо мотора или от атмосферния..EDIT, видях в последствие , че са от атмосферно КУПЕ 2000 16Значи ситуацията е следната : имам 2 вала от атмосферна КАПА + 2 колела от атмосферно купе.....
Коментар
-
x_X_x написа:Значи ситуацията е следната : имам 2 вала от атмосферна КАПА + 2 колела от атмосферно купе.....
Коментар
-
Eто снимки на търкалата от темата от която са валовете. Пускам ги тук, защото не мога на лични - бил ми изчерпан лимита за снимки. Както и да е... Та значи на всмукателното - разтоянието като се тегли черта от чопа до периферията и белязката е 12.5 зъба като белязката е на зъб а линията от чопа е на междузъбие, като се брои и зъба на самата белязка. На изпускателното - 11.5 като ситуацията се повтаря - белега е на зъб, а линията от чопа е на междузъбие. Нямат набити каталожни номера иначе. Всмукателното от обратната страна има един белег (срез) дето не знам ползва ли се за нещо. Другото го няма.
Коментар
-
ЗА ИНФОРМАЦИЯ на колегите в бъдеще - ролките са ЕДНАКВИ на атмосферните 2,0 16V мотори на фиат / ланчиа . Сравнихме такива от капа и такива от купе, външно се различаваха по това , че едните са плътни а другите не , а и номерата са им различни. Но иначе са с абсолютно еднакви белези. Иначе колата запали нормално в крайна сметка, и уж всичко е наред засега. Другата седмица като я пораздвижа ще се види вече :DИначе се наложи малко "машинация"
Коментар
-
Не.. от натягане на главата повече от предписаното. Майстора каза, че леглата на повдигачите са поддали и са блокирали повдигачи няколко. Сега като е разхлабил малко и са се раздвижили.. Иначе тоя вал дето го режем го сложихме сега чак... Другата седмица ще се пребирам към Плевен и ще видя какво е положението
Коментар
-
x_X_x написа:Майстора каза, че леглата на повдигачите са поддали и са блокирали повдигачи няколко.
Коментар
-
-
Хаха , ами не съм актуализирал информацията в форума просто, а и имах спомен , че не се толелират уличните състезания във форума...Та накратко , колата е в движение, настроена е и върви доста приятно! Специални благодарности на Илиян / ICI / за оказаното съдействие , както и на Жоро от Бургас. Сега има още някой дребни проблеми за изчистване , ама то винаги си има и ще има...КЪМ ICI 0-200 съм замерил само в един рън, който ми е 14,0 на 400м и времето е 20.0 . Понеже беше писал в тунинг.бг мисля..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар