И аз мисля за начало да карам без раздвижни колела с атмосферните валове Ще се вързват уреди да се гледа купона...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
ici написа:И без раздвижни колела може с атмосферните валове зацепени на белези.успеха цена няма.
Коментар
-
Сравнявайки турбо вал от Купе 16 Турбо с атмосферен вал от Купе 16V , Дедра,Делта 16V,разликата в градусите доколкото си спомням е много малка,може дето се вика да не се взема под внимание.Обаче разликата в лифта е 2мм ако не се лъжа турбо вала беше 7мм лифт,а атмосферния 9мм лифт(или бяха 7,5 на 9,5мм,не помня точно) лично съм ги мерил,даже турбо вала е в мазата.Наблюдението при мене показва че разлика от оборотите за тръгване няма,поради факта че е почти няма разлика в градусите,обаче доооста по-добре се държи след 5500 където 2-та мм лифт повече си оказват разлика.Та туй съм наблюдавал аз на мойто скромно ИнтегралеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:ici написа:И без раздвижни колела може с атмосферните валове зацепени на белези.
Коментар
-
veskol написа:ici написа:И без раздвижни колела може с атмосферните валове зацепени на белези.
Коментар
-
Значи моите валове , които сложихме сега знам само , че са от атмосферка, но не знам от каква точно. Взех ги от Драгичево... Иначе , ако това е някакъв ориентир, изпускателния вал нямааше прорез за "фазовия" датчик... Колкото до рестрикцията в изпускателната система там мисля , че ядове няма да имам, всичко е на 76мм , с едно гърненце :D Зависи само турбинката колко ще тапи и колко ще "флоува" на високите...
Коментар
-
ici написа:ivanko_rs написа:ici написа:И без раздвижни колела може с атмосферните валове зацепени на белези.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
bebito^^^ написа:a pipercam валовете не си ли вършат добре работата ,че трябва да се експерементира с други.Аз мисля направо на тях да заложа.
Коментар
-
x_X_x написа:bebito^^^ написа:a pipercam валовете не си ли вършат добре работата ,че трябва да се експерементира с други.Аз мисля направо на тях да заложа.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
x_X_x написа:Значи моите валове , които сложихме сега знам само , че са от атмосферка, но не знам от каква точно. Взех ги от Драгичево... Иначе , ако това е някакъв ориентир, изпускателния вал нямааше прорез за "фазовия" датчик...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар