Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Coupe 16v Turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bavno_PuntoGT написа:
    kal0yanch40 написа:
    abart_ написа:
    S.W.A.T. написа:
    Чи екстра си е има 2 седалки, май е и 4х4
    Къде ги видя 2 бре Аз ли съм сляп,или не виждам интеркулер......от охлюва директно в колектора
    Неможе и 2-а да сме кьорави. :D:D Явно наистина няма кулер.
    A ако се загледате още повече ще видите нитро системата която пича е инсталирал,а при пръскане на нитро се отнема много топлина от околния въздух.Това е драг кар все пак.Не е да се перчиш с големия си кулер на кафето на центъра.Купето ще идва ли на Дупница?
    Точно това ми се върти и на мен в главата.Щом няма кулер значи няма смисъл от него.А пък чесно за нистро системата не се загледах,сега я видях.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

x_X_x написа:
      ФЕРАРИСТ написа:
      ......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....
      Май като се замисля не си струва да съсипвам колата тотално за около 100 кила. не че са малко, но като цяло замисълът беше друг, не драгаджийка.. така че не знам и аз що ме обхващат такива мисли :D Ама това е защото другите мисли дето ми се въртят в главата са по-лоши - УНО (или в краен случай Пунто) с моя мотор... Но купето май не си струва да го съсипвам .
      това с уно или пунто си струва усилията ако се сложи мотора задно разположен, така и така пригаждането е доста заигравка, нека поне да си струва напълно ефекта.Иначе имаш още 0.2 бара за надуване с това турбо, това не са малко коне, но ще трябва Кометик гарнитура все пак, по-скъпо ще е от олекотяването, но с малко по - голям резултат
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

ако олекотиш откъм джанти и акумулатор мое смъкнеш някое друго кило
        alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

x_X_x написа:
          Ами кога е Дупница ? Че не съм в час...
          Утре , добре че четеш където трябва че да ти кажат
          Power Under Pressure

Коментар

хах , работата е ясна значи - няма ме на Дупница .. :D
            Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз." 2 Старта ОТ МЯСТО и 2 точки на пречупване :D :D :D ФИята тръгва като куче дори с галошите, не ми се мисли със слик ... и от там нагоре е ясно :D :D П.С. Корсата върви сериозно !

Коментар

хаха, клипче няма ли Явно се е получило доста кофти една малка и силна кола олекотена на варел да падне от доста по-голяма, и то на старт от място
                sigpic
                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                475HP 11,5/1,9/191
                YouTube

Коментар

Ами няма, защото тъкмо започваше да вали и всичко се разви много бързо... Другият път отивам по-подготвен за гонки като гуми/ железни джанти/ непрекъсваща кола от кабелите и т.н. и тогава ще има и клипове За капак на всичко и бензиновате помпа след гонките реши да си почине малко от работа , та се пребирах на въже :D

Коментар

x_X_x написа:
                    Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз." 2 Старта ОТ МЯСТО и 2 точки на пречупване :D :D :D ФИята тръгва като куче дори с галошите, не ми се мисли със слик ... и от там нагоре е ясно :D :D П.С. Корсата върви сериозно !
                    Хаха тоя индивид да не е броял и мен в това число...... голям образ е че бях се пускал с него ,преди около месец (ако става въпрос за същата бургаска корса де )Ама просто няма за какво да си чупиш колата колега за тая корса-аз вървя кантар с нея,за теб какво да говорим.........
                    Italfan

Коментар

Скоро и едно типо мисли да и пере шамари
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

abart_ написа:
                        x_X_x написа:
                        Хаха тоя индивид да не е броял и мен в това число...... голям образ е че бях се пускал с него ,преди около месец (ако става въпрос за същата бургаска корса де )Ама просто няма за какво да си чупиш колата колега за тая корса-аз вървя кантар с нея,за теб какво да говорим.........
                        Е това малко ли е , щом върви наравно с теб (турбо) Иначе се пуснах с нея , защото ме нападаше с коментари във Вбокс и по форумите леко ме предизвикваше... колата ми не беше готова грам за старт.. следващият път повече НО корсата върви добре според мен
                        S.W.A.T. написа:
                        Скоро и едно типо мисли да и пере шамари Mr. Green
                        В атмосферен вариант ще ти е адски трудно! Корсата си е в 14-те.... отвсякъде

Коментар

Типо с перка
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            x_X_x написа:
                            Сега мисля да пробвам ефекта от олекотяване. КАто начало изхвърлям всичко от купето и багажника. После ще се мисли за по-лек преден капак. Някой има ли идеи за не много скъпи варианти за олекотяване ?
                            Диск от флекс, от тънките......При Купето нямаш много обаче за рязане, въпреки че зависи колко си я прежалил колата........зависи и фен на драга ли си, или на стабилноста в завойте.......щото ако е само драг например, няма голяма файда да си караш акумулат в багажника например, или да режеш по предницата, ще въртиш повечко гуми.......аз също си мислех че няма нищо по лесно от тва да подпукаш колата с флекса, но въпреки това не е толкова просто......По мое мнение с пряко сили от Фиат Купе могат да се махнат не повече от 70-80 кила без да се оризилява колата, тва при положение че махнеш всички седалки, рез гума, с правен колектор и даунпайп си, и си рязал тук таме излишни ламарини да речем.......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....
                            Ако се заиграеш с предния капак и го направиш от карбон ( стъкломат ) имаш по мои сметки едни 25-30кила бонус Да не са и отгоре.... тва нещо е брутално тежко.... пробвайте да вдигнете капака без амортисьори :D ще се очудите от резултата..
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Той моя и без това е без амортисьори, а и е с 2 торби кит ... знам за какво става дума :D П.С. колега, какво време даде на пистата оня ден, и доволен ли си? Интересно ми е долу горе , защото колата ти е мерена на дино и да направя някакви изводи. Също в какъв вид я пусна като джанти , гуми , оборудвана/олекотявана и т.н.

Коментар

Напълно оборудвана... с всичко. Най-добро замерено време 14.5 , макар,че после на свободните бих коли с по-добри времена. Гумите са едни паради пълни галоши на 2мм дот 2006 купени преди драга за 12лв парчето :D ама си хапеха добре, да не говорим,че пистата имаше адски грип.Реалното ми време на 400м е 14.00 на Сепарева Баня пистата беше на нагоре.
                                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Working...
                                X