За жалост не успях да дойда на "сектантската сбирка", поради малко травми , телесни :D Но пък тия дни ходих към Сливен и минах 2 пъти прохода ВРАТНИК.. Няма такъв кеф.... Тишина, хлад, уникални завои и хубав асфалт... И колата ми буди мъртвите мечки :D Също направи и 270км/ч на Бургаската магистрала, за ужас и шаш на един CL63 AMG, който спря да рови на 250 :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Иначе 450км със 45 литра Лукойл 98.. Доволно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
Колега другия път като дойдеш в Плевен пиши или ела на някоя среща :D И малко спам ,Понеже заключиха темата на най бързата алфа Когато беше атмосверен съм му предлагал поне 10 пъти старт с мен на МАГИСТРАЛАТА има го в темата в алфа форума ,тогава за него всички стартове били на Гривица,сега пък разбирам че са на лука ей неможем да му угодим на тоя рейсърNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
В момента колата е в Плевен , вече 2 седмици! Ако искате довечера да се съберем за по 1 бира (кафе) и малко лаф на някоя бензиностанция. Ако не е удобно може и за Събота да остане, няма грижи... Иначе понеже днес ще съм в София, телефона ми е 0878 382 292 - Пламен, ако случайно някой е навит за срещичка довечера в Плевен.Колкото до бързата алфа то е ясно, и аз съм си виновен защото дразня нарочно, но фактите са си факти колата му е по-слаба и тва е ...
Коментар
-
x_X_x написа:Иначе леко се готвим за италфеста, малко по малко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар