Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat 1.2 75hp HELP! :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко е размера на дроселите на карбовете колега и този маркуч червеният от къде може да се намери ,трудно ли се огъва и размери до 40 дали има ,понеже ми трябват и на мен правя проект и азна 1500 мотор

Коментар

Карбовете са 4х32мм вътрешно, външно са 4х38мм, маркуча ми е дарение от познат, който се радва на проекта Има колена на 45 градуса, и на 90 градуса, няма огъване ... много трудно го наместих на карбовете, маркуча е поръчан от ибей, и му е останало 30см, които ми подари ... толкоз за маркуча, а сега и малко нови снимки ...Мотора разглобен за смяна на сегменти и лека ревизийка, лагерите са перфектни, но сегментите за секи случай ги сменяме с Гьотсе или както се пише на български ...Карбовете с монтиран Еър Бокса от мотора с К и Н филтъра вътре ...Купето изкормено, битума махнат от пода, предстои пълно презаваряване н изкърпване на всички малки и големи дупчици от мишки по пода Шенкела с апарата от хондата ... лепват перфектно на джантата, 231мм дискове ще има фиата 4 броя ... определено ще спира Подоусилихме задния мост, ползват се тежки и здрави профили 60х40х2, като където е нужно ще се добавят планки и ще се обшиват за по голяма здравина ...Джантите с които ще движи Фичо ... 13ки ет38 5,5Джей За сега толкова, бавно става щото не правиме само него, той е между клиентите в сервиза, като няма работа правим него, та не очаквайте всеки ден нови снимки ... то за сега и няма какво да се снима, все още сме в самото начало Мерси на всички за интереса, ако има въпроси ... няма проблем да питате тук и на лично!

Коментар

16 клапана глава ,колектор изпускателен 4-2 с равена дължина и равен ъгъл в преходника от неръждавейка без някви излишни чупки и олекотен(фрезован) маховик.Тва е моята идея ако влезе в употреба на 1 кръгче ще съм доволен :D :D :D :D

Коментар

Working...
        X