Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Олекотяване чрез замяна на елементи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси за отговора. На това мнение в нета май и аз попаднах търсейки информация. Като цяло пак нещата са трудни, непрактични, някой от тях скъпи и развалящи комфорта. Не мисля че ще се насочвам към подобен ’’тунинг’’ точно с тази кола Ако модератора реши да остави темата отворена ще публикавам в нея ако направя каквито и да било промени и допълнителен тунинг. Ако реши че не е редно тъй като съм я пуснал за олекотяване ключ.
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Ами ,като се замислиш олекотяване и комфорт си противоречат...Поне според мен де...Иначе можеш да направиш някои неща ,които да не навредят на комфорта...Примерно - изработване на детайли от интериора от карбон или алуминии...Но все пак това едва ли ще се усети дотолкова ,че да промени динамиката на автомобила...Все пак ,за да го усетиш ще трябва да свалиш едни 30-40 дори и повече килограма...Според мен си е безсмислено да правиш каквото и да е било олекотяване ,ако смяташ да си караш колата и да ти е комфортно в нея...Пък и твоята кола е нова и не виждам смисъла от олекотяването...Ако питаш мен ,насочи средствата в стилен тунинг...Все пак няма да правиш кола за един път в месеца...Защото всяка една намеса в интериора ще я усетиш ,било то ,като скърцане или потропване...Аз на твое място бих се насочил към нещо стилно ,както вече казах...Въпреки ,че дизайна да Браво-то си е просто убийствен...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз това искам да, стилен тунинг. Тя си е почти фабрично тунингована де. Както може да се види джантите са двуцветни и има червени спирачни апарати фабрично. Прагове, лек спойлер и двоен ауспух, метални педали. всичко е фабрично.Сега ще затъмня само стъклата в overdrive. А после ще видим.
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Working...
        X