От много време исках такава и днес взех, че си сложих...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преливаща лента - сенник
Collapse
X
-
sehnsucht написа:от къде я взе и колко пари,че и мене много ме кефи и аз искам подобнаFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
сенник
Да/ имам си копче трябва ми балтон / много скъпа операция за такава екстра.Неможели да взема едно девойче да ми прави сенка като ми грее слънцето в очите .А за лепенката наистина е слагам с вода и после с /ракела/пласмасовата шпакла избутвам водата става добре но като я оставя няколко дни и малко е напече слънцето сама пада вече ще дам на някои където слага такива работи. Дано не падне.Слагам я тази лента щото нямам сенник и дори да има понякога ми е на високо не пази от слънцето.Нали съм късичък затова .
Коментар
-
Re: сенник
kluchar написа:Слагам я тази лента щото нямам сенник и дори да има понякога ми е на високо не пази от слънцето.Нали съм късичък затова .no pain no pain
Коментар
-
На Мойта фиатка е фабрично при смяната на прозореца 120 лв Цялата процедура и за софия е толко 1 приятел в софия го смени в кобра пак за 120 лв ! ! ! Моя Съвет да си направите такава лента от фолио за стъкла и няма да имате грижи за нищо! И във Допълнение се поинтересувайте за стандарта на тези ленти да не го прекарате като ширина на лентата защото могат да ви се заядат полицаите !! Успех на всички
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар