Искам някои колега,който е наясно,да ми обясни как да си потъмна фаровете и мигачите на пунтото.Виждал съм как фаровете са като опушени.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потъмнени фарове и мигачи ?!
Collapse
X
-
lithrone
gituli написа:Със спрей за стопове можеш да ги затъмниш,само незнам после как ще виждаш вечер.Най добрия вариант според мен е да си вземеш едни фарове и мигачи от пунто гт2 или 3,те са фабрично затъмнени.Не е както ти казваш опушени,но не са и толкова прозрачни както твоите.
Коментар
-
lithrone написа:gituli написа:Със спрей за стопове можеш да ги затъмниш,само незнам после как ще виждаш вечер.Най добрия вариант според мен е да си вземеш едни фарове и мигачи от пунто гт2 или 3,те са фабрично затъмнени.Не е както ти казваш опушени,но не са и толкова прозрачни както твоите.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
lithrone
reter написа:Прати и на мен контакти и ако може една снимка
Коментар
-
gituli написа:Със спрей за стопове можеш да ги затъмниш,само незнам после как ще виждаш вечер.Най добрия вариант според мен е да си вземеш едни фарове и мигачи от пунто гт2 или 3,те са фабрично затъмнени.Не е както ти казваш опушени,но не са и толкова прозрачни както твоите.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
lithrone
vicool написа:gituli написа:Със спрей за стопове можеш да ги затъмниш,само незнам после как ще виждаш вечер.Най добрия вариант според мен е да си вземеш едни фарове и мигачи от пунто гт2 или 3,те са фабрично затъмнени.Не е както ти казваш опушени,но не са и толкова прозрачни както твоите.
Коментар
-
lithrone
Cvetun написа:Добре,значи ако закарам фиата на посочения адрес,ще ми го направят ли там,или аз трябва да си го направа.А другия ми въпрос е,какво означава спрей с високо налягане,и като отдела стъклото от пластмасите и при фара и при мигача,после трябва да ги лепа ли ?!
Коментар
-
значи колега спрея е за висока температура има го в железариите около десетина лева струва трябвати още една финна шкурка може водна, хартиено тиксо, силикон прозрачен и по силен сешоар и започваш: 1.сваляш фаровете и мигачите от колата взимаш фара махаш му щипките който придържат стъклото (май са 4 на брой).2 след като разделиш стъклото от фара изкарваш рефлектора (може и да не го изкарваш но е по лесно да го облепиш така зада него напръскаш и него) и почваш да облепваш с тиксото средата на рефлектора (там където е гладко) горната и долната част имат ребра те не служат толко за отразяване затова тях ги боядисваш също така и отдолната част на фара има една пластмаска нз как се нарича и тя е лъскава и нея я пръскаш съяо пред крушката има една желязна шапка и тя се боядисва .3 със финната щкурка изщурваш местата дето ше пръскаш не искат мн търкане само малко зада може да хване спрея по добре като основа да му действа. 4след като си изщкурил и облепил почваш да пръскаш значи спрея е по течен и по трудно покрива защото е за висока темп. затова се пръска на няколко повтаряния(ръце) за да придобие черен мат оста аз за да си помагам за съхненето след като напръскам местата със сешоара обаче на бавни обороти зада не го развалиш равномерното боядисване . 5 след като си напръскал всичко идва време за сглобяване първо със отверка или квото ти е удобно премахваш стария силикон от каналчето дето влиза стъклото и от самото стъкло след като си почистил и боядисал сглобяваш рефлектора към фара слагаш малко силикон в каналчето дето ляга стъклото и слагаш стъклото слагаш и щипките на стъклото и пак силиконче на цепката м/у стъклото и фара монтираш вече готовите фарове и мигачи и воала готов си надявам се съм бил полезен чакам да ги направиш и постни една снимка да видиме как е станало а ако нещо не е ясно питаи ше се опитам пак да помогна ако мога успех
Коментар
-
Cvetun написа:Мерси колега,а да те питам за мигачите,вътре кое да боядисвам ?не е важно колко коня ти е колата, а колко ти е празна главата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар