Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потъмнени фарове и мигачи ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Потъмнени фарове и мигачи ?!

Искам някои колега,който е наясно,да ми обясни как да си потъмна фаровете и мигачите на пунтото.Виждал съм как фаровете са като опушени.Мерси предварително
    FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Със спрей за стопове можеш да ги затъмниш,само незнам после как ще виждаш вечер.Най добрия вариант според мен е да си вземеш едни фарове и мигачи от пунто гт2 или 3,те са фабрично затъмнени.Не е както ти казваш опушени,но не са и толкова прозрачни както твоите.

Коментар

gituli написа:
      Със спрей за стопове можеш да ги затъмниш,само незнам после как ще виждаш вечер.Най добрия вариант според мен е да си вземеш едни фарове и мигачи от пунто гт2 или 3,те са фабрично затъмнени.Не е както ти казваш опушени,но не са и толкова прозрачни както твоите.
      Аз си направих Мареата с фолио.Стана меко казано, добре.Има 2 вида трансперентни, черни фолиа.Аз пробвах и двата и мнението ми е, че по-светлия е перфектен за фарове, а по-тъмния за стопове.Цената е 6 лв. за квадрат.На мен цялата работа ми излезе: 1.68лв. за стоповете и 1.42лв. за фаровете.Пращам ти контакти на ЛС за да не правим реклама на фирмите.

Коментар

lithrone написа:
        gituli написа:
        Аз си направих Мареата с фолио.Стана меко казано, добре.Има 2 вида трансперентни, черни фолиа.Аз пробвах и двата и мнението ми е, че по-светлия е перфектен за фарове, а по-тъмния за стопове.Цената е 6 лв. за квадрат.На мен цялата работа ми излезе: 1.68лв. за стоповете и 1.42лв. за фаровете.Пращам ти контакти на ЛС за да не правим реклама на фирмите.
        Прати и на мен контакти и ако може една снимка
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

или другия вариант е да отделиш стъклата на фаровете и на мигачите и със спреи за висока температура да боядисаш площа около рефлектора и хем не ти се губи светлината хем си с по тъмни фарове като на гт2 получава се този ефект
          Прикачени файлове

Коментар

reter написа:
            Прати и на мен контакти и ако може една снимка
            Късметлия си. Има офис и в Бургас Снимки нямам и за момента не мога да направя, но всичко зависи изцяло от вас... за майсторлъка става дума.Материалите на пазара в България са с доста високо качество и всичко е в ръцете на маСтора.

Коментар

gituli написа:
              Тоя спрей ше хване ли на стъкло?@lithrone кво е това фолио има ли нещо общо със фолиото за затъмняване на стъкла?
              FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

vicool написа:
                gituli написа:
                Тоя спрей ше хване ли на стъкло?@lithrone кво е това фолио има ли нещо общо със фолиото за затъмняване на стъкла?
                Няма нищо общо.Спрея, препоръчвам да го забравите като опция, ако гоните качество при крайния продукт.Пръскане при бояджия с черно и лак, да, но спрей... това си е мое мнение, де.

Коментар

Добре,значи ако закарам фиата на посочения адрес,ще ми го направят ли там,или аз трябва да си го направа.А другия ми въпрос е,какво означава спрей с високо налягане,и като отдела стъклото от пластмасите и при фара и при мигача,после трябва да ги лепа ли ?!
                  FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

Cvetun написа:
                    Добре,значи ако закарам фиата на посочения адрес,ще ми го направят ли там,или аз трябва да си го направа.А другия ми въпрос е,какво означава спрей с високо налягане,и като отдела стъклото от пластмасите и при фара и при мигача,после трябва да ги лепа ли ?!
                    Това не е тунинг къща, а фирма за рекламни фолиа. За 3 лв няма кой да ти направи стоповете.Спрея "с високо налягане" според колегата трябва да е и за висока температура.

Коментар

Мисля да се спра на варианта със спрея.Ако може някой по-подробно да обясни как става ?!
                      FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

значи колега спрея е за висока температура има го в железариите около десетина лева струва трябвати още една финна шкурка може водна, хартиено тиксо, силикон прозрачен и по силен сешоар и започваш: 1.сваляш фаровете и мигачите от колата взимаш фара махаш му щипките който придържат стъклото (май са 4 на брой).2 след като разделиш стъклото от фара изкарваш рефлектора (може и да не го изкарваш но е по лесно да го облепиш така зада него напръскаш и него) и почваш да облепваш с тиксото средата на рефлектора (там където е гладко) горната и долната част имат ребра те не служат толко за отразяване затова тях ги боядисваш също така и отдолната част на фара има една пластмаска нз как се нарича и тя е лъскава и нея я пръскаш съяо пред крушката има една желязна шапка и тя се боядисва .3 със финната щкурка изщурваш местата дето ше пръскаш не искат мн търкане само малко зада може да хване спрея по добре като основа да му действа. 4след като си изщкурил и облепил почваш да пръскаш значи спрея е по течен и по трудно покрива защото е за висока темп. затова се пръска на няколко повтаряния(ръце) за да придобие черен мат оста аз за да си помагам за съхненето след като напръскам местата със сешоара обаче на бавни обороти зада не го развалиш равномерното боядисване . 5 след като си напръскал всичко идва време за сглобяване първо със отверка или квото ти е удобно премахваш стария силикон от каналчето дето влиза стъклото и от самото стъкло след като си почистил и боядисал сглобяваш рефлектора към фара слагаш малко силикон в каналчето дето ляга стъклото и слагаш стъклото слагаш и щипките на стъклото и пак силиконче на цепката м/у стъклото и фара монтираш вече готовите фарове и мигачи и воала готов си надявам се съм бил полезен чакам да ги направиш и постни една снимка да видиме как е станало а ако нещо не е ясно питаи ше се опитам пак да помогна ако мога успех

Коментар

Мерси колега,а да те питам за мигачите,вътре кое да боядисвам ?
                          FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

на мигача облепяш там където е крушката и пръскаш другото . ето по тая снимка дано се ориантираш горе дол за кво ти говора малко е лошо качество но ми е само тя от близко фара. успех
                            Прикачени файлове

Коментар

Cvetun написа:
                              Мерси колега,а да те питам за мигачите,вътре кое да боядисвам ?
                              колега, аз мога да ти я направа колатагледам че си от софиа, така че не е проблем аз съм света тройца, гаража ми е в люлин 0878 977 066 ми е номераако още не си си ги боядисал можеш да звъннеш да се разберем, а и да си ги пръснал не е проблем пак да ги облепиммога да ти покажа че седи уникално с тъмни фарове и стопове......
                              Прикачени файлове
                              не е важно колко коня ти е колата, а колко ти е празна главата!

Коментар

Working...
                              X