Тези дни ми дойде идеята да сменя цвета на таблото на колата , говоря за мястото където е километража оборотомера и тн. Някой правил ли го е , много ли е трудоемко и евентуално къде да отида. Как е организирана самата подцветка , с диодчета ли е или нещо друго.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветяване на таблото на Браво
Collapse
X
-
Този въпрос е дискутиран няколко пъти, и май решението беше да се сменят циферблатите, защото са си фабрично зелени направени, а от зад се осветява с малки диодчета, които ако искаш примерно да смениш със сини или др. става мазало и нищо не се вижда! Мисля, че такова беше положението, но не съм на 100% сигурен нека и други се изкажат.Едит: За Браво иде реч нали?"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
-
Re: табло
kluchar написа:Като ходих на Илиенци видях сини и червени циферблати на бял фон.Става почти като истинско . Аз за сега си направих и друго отвън монтирах два ярки светодиода закрих с черно фолио и сега е добре . Става въпрос да ми светят по ярко цифрите.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Аз мога да помогна с опит със километражите на пунто,правих ги преди 2 години и нещо и още не са мръднали,излезе ми 3,50лв цялото удоволствие +няколко бири за да върви работата http://memimage.cardomain.net/member...00_14_full.jpg_______________________________________
0885261834
Коментар
-
няма да пускам нова тема , за да могат хората да видят и предисторията...... .Та вчера по нощите , най- накрая мойто табло светна както си го представях. След дълги умувания се спрях на варианта с бял фон и син цвят на цифрите...но не било толкова лесно колко си мислих. Тук искам да благодаря на лицето bscsystem което ме насочи към точните хора , а именно момчетата от xtuners.След като го обсъдих с тях се стигна до следното решение - синия цвят няма да се постигне със смяна на диодите , а с плазмено синьо фолио.Дизайна на цифреблата е взет на заем от Seat Ibiza Cupra(много ме кефи)..... тука прескачам доста часове работа и се спирам направо на крайния резултат -> следващата седмица продължаваме работа по централната конзола която все още свети зелено и ме дразни ... ще ви държа в течение.Специални благодарности на Кико и Иван.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар