Здравейте!Първите ми 2 коли бяха Браво ТД100 и Мареа 1,6!След няколко дни мисля да се връщам във верния отбор с Marea JTD!Имам и много планове с нея-лека външна промяна и мултимедиен проект вътре!Имам няколко въпроса към вас и се надявам да ми помогнете,а след около 2 седмици ще кача снимки на колата и какво ще се случва в нея!Интересуват ме няколко неща,а именно!1:Може ли табло като на първите мареи да бъде заменено с такова с кръгли циферблати като на Мареа 2000г?А с бяло табло от Браво JTD?2:Може ли салона на Мареата(седалките)да се сменят с такива от Браво ГТ?От какви други коли могат да се сложат седалки?Може и само предни!Кори и седалки от Либра съвместими ли са също?3:Имам джанти 17’,4х100 които съм купил специално за Мареата!Къде в София мога да си купя ексцентрични/раздвижени болтове и за колко?Как стои въпроса ако искам да сложа и по един секретен болт?4:Какво трябва да направя за да има колата ми и задни ел.стъкла?Засега е това!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно Marea JTD-заменяемост-салон,табло и джанти?
Collapse
X
-
lithrone
Re: Въпроси относно Marea JTD-заменяемост-салон,табло и джан
hubaveca написа:Здравейте!Първите ми 2 коли бяха Браво ТД100 и Мареа 1,6!След няколко дни мисля да се връщам във верния отбор с Marea JTD!Имам и много планове с нея-лека външна промяна и мултимедиен проект вътре!Имам няколко въпроса към вас и се надявам да ми помогнете,а след около 2 седмици ще кача снимки на колата и какво ще се случва в нея!Интересуват ме няколко неща,а именно!1:Може ли табло като на първите мареи да бъде заменено с такова с кръгли циферблати като на Мареа 2000г?А с бяло табло от Браво JTD?2:Може ли салона на Мареата(седалките)да се сменят с такива от Браво ГТ?От какви други коли могат да се сложат седалки?Може и само предни!Кори и седалки от Либра съвместими ли са също?3:Имам джанти 17’,4х100 които съм купил специално за Мареата!Къде в София мога да си купя ексцентрични/раздвижени болтове и за колко?Как стои въпроса ако искам да сложа и по един секретен болт?4:Какво трябва да направя за да има колата ми и задни ел.стъкла?Засега е това!Благодаря!
-
Re: Въпроси относно Marea JTD-заменяемост-салон,табло и джан
hubaveca написа:Здравейте!Първите ми 2 коли бяха Браво ТД100 и Мареа 1,6!След няколко дни мисля да се връщам във верния отбор с Marea JTD!Имам и много планове с нея-лека външна промяна и мултимедиен проект вътре!Имам няколко въпроса към вас и се надявам да ми помогнете,а след около 2 седмици ще кача снимки на колата и какво ще се случва в нея!Интересуват ме няколко неща,а именно!1:Може ли табло като на първите мареи да бъде заменено с такова с кръгли циферблати като на Мареа 2000г?А с бяло табло от Браво JTD?2:Може ли салона на Мареата(седалките)да се сменят с такива от Браво ГТ?От какви други коли могат да се сложат седалки?Може и само предни!Кори и седалки от Либра съвместими ли са също?3:Имам джанти 17’,4х100 които съм купил специално за Мареата!Къде в София мога да си купя ексцентрични/раздвижени болтове и за колко?Как стои въпроса ако искам да сложа и по един секретен болт?4:Какво трябва да направя за да има колата ми и задни ел.стъкла?Засега е това!Благодаря!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
lithrone
hubaveca написа:Точно от теб се надявах на отговор !И задната седалка от Браво ли става без проблем?Ще те помоля за ГСМ на лс,защото разгледах проекта ти и имам много общи идеи с теб които искам да обсъдим!Мерси!
Коментар
-
lithrone
hubaveca написа:В началото мареата изглеждаше така:
Коментар
-
lithrone написа:hubaveca написа:В началото мареата изглеждаше така:
Коментар
-
lithrone
Копчетата на волана са лесна работа.Ако толкова държиш на тях, пиши, имам един комплект.Само ще ти трябва Clock Spring от Marea с мултиволан, че без него, тези копчета ще седят само за красота.Имах мерак и аз за кожен волан от HLX, но ме дразни това, че не е тапициран целия, а само обръча.Чудя се, защо не са го тапицирали целия, като този на HGT, а вместо това са сменили матрицата дори, с такава с улей до, който да свършва кожата...Както и да е, скоро се надявам да дам волана и ск. лост на моята кола, на тапицер, да видим, какво ще излезе Относно бронят, защо искаш пръскалки? Грозят я, а работа, почти не вършат.Виж, за халогените е добре да се замислиш, че така изглежда голичка.Според мен е хубаво да наблегнеш на интериора, понеже колата изглежда чудесно отвън. Пръсни решетката на бронята и не пипай повече, че според мен поне, по-добре от това - няма на къде
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар