Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
По принцип наистина това е максимума за размер джанти и ниско профилни гуми за това купе, понеже се събират перфектно в калника (даже има още малко място). Това, че масово се кара с 15-ки и 16-ки, не значи, че не може и с по-големи. Не мога да разбера, защо големите джанти са тема табу за подобен вид коли и защо трябва да караш голяма кола, за да си сложиш големи джанти (17’’-ки не че са големи). Предните джанти, с които карах бяха 15-ки и стояха като колелца на детска количка. Също така не можах да разбера кое по точно е високо? Ако става въпрос за височината на колата, с обикновено стоково окачване съм и е нормално да изглежда така!
Коментар
-
набързо само разгледах темата и изглежда не съм видял хубаво стори ми се че някъде беше писано че е със спортно.. ами в такъв случаи какво чакаш :D 60/40 и заспива. и не големите джанти не са табу за мен но точно това че колата е със сток окачаване ги прави да изглеждат още по-големи с едно окачване и би трябвало да заспи иначе както вече казах и колата и джантите са трепач сваляй я на земята сега :D :D :DHaters Gonna Hate
Коментар
-
Отдавна имам огромно желание да я направя ниска колата, дори пробвах с пружини на Eibach 30/30, но уви свали се съвсем леко и незадоволително. Ако някой може да намери 60/40 с радост ги взимам, изобщо не бих се замислила. За опирането в калниците мога да кажа че няма такава вероятност, защото карам джанти 8J с ET35 и гуми 195/45, които ако сте малко повече запознати се стречват (разпъват) на толква широка джанта. Качвала съм трима човека отзад и нямам никакви проблеми. За картера едва ли ще го лепя, прителят ми кара кола ниска до земята и съм се возила и наблюдавала как се справя с всяко препядствие и картер все още не е ударил.
Коментар
-
Колежке остави кво ти говорят тука всичките са разбирачи страшни не можело с такива размери, не можело с това не можело с онова... слагай даже и 18" няма невъзможни неща смъкваш си окачването имам пружини като за теб ама и те моите май са 30/30 не съм сигурен трябва да ги прегледам и ще ти пиша във фейса... аман от разбирачи, джантите струват повече от колата тука си живеят по соц времето когато беше перестройката, всички гласуваха за партията под строй и са свикнали на 13" на ваз-овете и на азлк :D даже ако си намеря за мене Кершер Кармона ще видиш как ще сложа 9J с гума 185мм хяхя ))))leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Колежке остави кво ти говорят тука всичките са разбирачи страшни не можело с такива размери, не можело с това не можело с онова... слагай даже и 18" няма невъзможни неща смъкваш си окачването имам пружини като за теб ама и те моите май са 30/30 не съм сигурен трябва да ги прегледам и ще ти пиша във фейса... аман от разбирачи, джантите струват повече от колата тука си живеят по соц времето когато беше перестройката, всички гласуваха за партията под строй и са свикнали на 13" на ваз-овете и на азлк :D даже ако си намеря за мене Кершер Кармона ще видиш как ще сложа 9J с гума 185мм хяхя ))))
Коментар
-
аз на моето му бях изкривил ръба нагоре и нямаше ядове отпред понякои път опираше на много големи отклонения в асфалта от рода на караш си и изведнъж нивото на асфалта слиза с 10 см демек пропаднал асфалт иначе по равното няма ядове и много добра визия има един приател даже 18 беше сложил :D
Коментар
-
Прочетох темата от стр.1 до стр.12...ЕВАЛА мога да ти кажа само... Бравото е станало перфектно просто отвън изглежда невероятно добре!!! Продължавай в същия дух. Искаше ми се да имам и аз повечко свободно време и гараж за да се заиграя със стилото, но....шанс...УСПЕХ ти желая!!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар