Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivan_dice написа:
    Браво колега .... за ентосиазъма П.С. Мисля че с предната броня от ХГТ ще изглежда по-добре предницата ....
    Мерси Бронята си остава Абартовата, в комплект е с праговете Това е бронята, която ми харесва най-много от всички възможни брони за Фиат Браво. P.S. колежка

Коментар

колега огледалата как си ги направил така
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинки
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

ilian4o88 написа:
          колега огледалата как си ги направил така
          Огледалата са универсални, към тях се купуват адаптери за определения автомобил и се слагат. В по-предните постове съм писала от къде са. С малко повече желание, ще се ориентираш сам

Коментар

Valiosport написа:
            И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинки
            Относно голямото крило беше коментирано още в началото на темата, че не ми харесва изобщо, защото прилича на пейка за влюбени Малкото крилце стои много по-прибрано, изчистено и изискано и придава на колата много по-изпипана визия

Коментар

Karola написа:
              Valiosport написа:
              Относно голямото крило беше коментирано още в началото на темата, че не ми харесва изобщо, защото прилича на пейка за влюбени Малкото крилце стои много по-прибрано, изчистено и изискано и придава на колата много по-изпипана визия
              "Пейка за влюбени" Не открих никъде какъв е размера на гумата, защото обмислям варианта за 17-ки и аз, само разбрах че джантите са Момо R3 17" 4x100, ET36, 8J
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                Karola написа:
                Valiosport написа:
                "Пейка за влюбени" Не открих никъде какъв е размера на гумата, защото обмислям варианта за 17-ки и аз, само разбрах че джантите са Момо R3 17" 4x100, ET36, 8J
                Гумите са 195/45.

Коментар

Karola написа:
                  capy написа:
                  Колата е супер, а джантите сте ги направили перфектни.Да те попитам относно огледалата - трябва ли да се взимат нови колонки за вратите или наистина са "универсални" - сваляш старите и слагаш тези ?
                  Благодаря! Не знам за какви колонки на вратите говориш колега? Да не би да имаш предвид адаптерите, които се свалят и се купуват адаптери за спортни огледала, върху които вече може да си сложиш всякакви спортни огледала
                  Да, за адаптерите става въпрос.Всъщност от къде си купила новите адаптери и специално за браво ли са или отново са универсални?

Коментар

Купуват се адаптери за съответния автомобил, (т.е., да, специално за Браво са), на които след това може да сложиш универсални спортни огледала. Предлагат се на много места, моите, както вече споменах са от pitstopshop.

Коментар

Няколко снимки от участието ми в Тунинг фест Варна 2012

Коментар

Май като се замисля по-запазено Браво не съм виждал.Евала колежке.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Благодаря!

Коментар

кола ти

Видях ти бравото колежке на феста и ми хареса но имам едно запитване на вратите вместо уплатнения видях нещто като пластмаси и ми харесаха как стоят какво е то и от каде да се здобия с такива

Коментар

Ако става въпрос за пластмасите, които се намират непосредствено под дръжките на вратите, не знам откъде са, така купих колата.

Коментар

точно за тях ставаше дума ... ((

Коментар

Working...
                                X