ivan_dice написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
Valiosport написа:И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинки
Коментар
-
Karola написа:Valiosport написа:И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинкиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Karola написа:Valiosport написа:И на мен най ми допада абартовия пакет за Браво, ама ти трябва голямото крило отзад и ще стане още по-добре, огледалата са спортни, аз даже бях харесал такива за типото, колата е много изчистена и стои уникално, само едни ниски пружинки
Коментар
-
Karola написа:capy написа:Колата е супер, а джантите сте ги направили перфектни.Да те попитам относно огледалата - трябва ли да се взимат нови колонки за вратите или наистина са "универсални" - сваляш старите и слагаш тези ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар