Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма какво да си говорим, колата е станала уникална с тези джанти !!! И като цяло е много хубава с тази изчистена визия

Коментар

Благодаря колеги

Коментар

Колата е супер, а джантите сте ги направили перфектни.Да те попитам относно огледалата - трябва ли да се взимат нови колонки за вратите или наистина са "универсални" - сваляш старите и слагаш тези ?

Коментар

aaaaa жестокост, колежке със здраве да си я караш, само че искам огледалата да ми кажеш от къде се сдоби искам да взема и аз, ако е възможно
          leave something of the happiness you bring

Коментар

capy написа:
            Колата е супер, а джантите сте ги направили перфектни.Да те попитам относно огледалата - трябва ли да се взимат нови колонки за вратите или наистина са "универсални" - сваляш старите и слагаш тези ?
            Благодаря! Не знам за какви колонки на вратите говориш колега? Да не би да имаш предвид адаптерите, които се свалят и се купуват адаптери за спортни огледала, върху които вече може да си сложиш всякакви спортни огледала

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
              aaaaa жестокост, колежке със здраве да си я караш, само че искам огледалата да ми кажеш от къде се сдоби искам да взема и аз, ако е възможно
              Огледалата са ми подарък, но са закупени от pitstopshop

Коментар

Супер е колата, ама може да я резнете малко отпреде да влезат гумите в калника
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                  Отпред? По принцип колата отзад е доста по-висока отколкото отпред, затова според мен подлежи на корекция отзад, а не отпред. В момента си търся спортни пружини, за да я снижа цялостно, а рязане в никакъв случай

Коментар

Karola написа:
                    Valiosport написа:
                    Отпред? По принцип колата отзад е доста по-висока отколкото отпред, затова според мен подлежи на корекция отзад, а не отпред. В момента си търся спортни пружини, за да я снижа цялостно, а рязане в никакъв случай
                    Аз купих типото с червени пружини на FK и изобщо не ми харесваше стойката на колата, иначе са доста твърди ... Мисълта ми е че може да не ти хареса как е станала и след поставянето на пружините Иначе ако се смъкне ще стане жестоко

Коментар

Търся да си купя пружини Eibach, виждала съм снимки как стоят на Браво и ми харесва доста. Ако снижа колата само отзад, ще се получи наклон в линията на прага и ще застане неестествено, т.е. задната част на прага ще е по-ниска от предната = визуална трагедия

Коментар

Karola написа:
                        Търся да си купя пружини Eibach, виждала съм снимки как стоят на Браво и ми харесва доста. Ако снижа колата само отзад, ще се получи наклон в линията на прага и ще застане неестествено, т.е. задната част на прага ще е по-ниска от предната = визуална трагедия
                        Не гледай прага, гледай разтоянието от гумата до калника

Коментар

Разбира се, че гледам разстоянието от гумата до калника, но как така да не гледам прага?! Намалянето на разстоянието от гумата до калника води до намалянето на разстоянието от прага до земята, съответно ако я снижа само отзад или само отпред, прага ще се снижи от едната страна и ще стои адски криво и зле. (Все едно да караш с вечно дръпната ръчна )

Коментар

Не съм казал да снижаваш само отзад За мене винаги предницата трябва да е с 1 сантиметър по ниска от задницата така колата изглежда по агресивна, на снимките ми се видя че е еднакво висока но съм се заблудил наистина е по ниско отпред, затова предложих да я снижите малко предницата, не съм чел цялата тема и не знаех че е без спортни пружини ... Лично при мене беше голям филм с тези пружини в комбинация с фланците, още не съм я оправил да не опират всички гуми

Коментар

Valiosport написа:
                              Не съм казал да снижаваш само отзад За мене винаги предницата трябва да е с 1 сантиметър по ниска от задницата така колата изглежда по агресивна, на снимките ми се видя че е еднакво висока но съм се заблудил наистина е по ниско отпред, затова предложих да я снижите малко предницата, не съм чел цялата тема и не знаех че е без спортни пружини ... Лично при мене беше голям филм с тези пружини в комбинация с фланците, още не съм я оправил да не опират всички гуми
                              Ами да случват се такива неща, но е почти неизбежно с тези "тунинг" подобрения При мен засега никъде не опира, предполагам, че и с пружините няма да опира или най-много малко отпред при пълен ляв или пълен десен. Ще видим като се сдобия с такива, че нещо напоследък не излизат много за продаване

Коментар

Браво колега .... за ентосиазъма П.С. Мисля че с предната броня от ХГТ ще изглежда по-добре предницата ....
                                AUDI 1.8 20V TURBO
                                ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X