Няма какво да си говорим, колата е станала уникална с тези джанти !!! И като цяло е много хубава с тази изчистена визия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
capy написа:Колата е супер, а джантите сте ги направили перфектни.Да те попитам относно огледалата - трябва ли да се взимат нови колонки за вратите или наистина са "универсални" - сваляш старите и слагаш тези ?
Коментар
-
Valiosport написа:Супер е колата, ама може да я резнете малко отпреде да влезат гумите в калника
Коментар
-
Karola написа:Valiosport написа:Супер е колата, ама може да я резнете малко отпреде да влезат гумите в калникаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Karola написа:Търся да си купя пружини Eibach, виждала съм снимки как стоят на Браво и ми харесва доста. Ако снижа колата само отзад, ще се получи наклон в линията на прага и ще застане неестествено, т.е. задната част на прага ще е по-ниска от предната = визуална трагедияТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Разбира се, че гледам разстоянието от гумата до калника, но как така да не гледам прага?! Намалянето на разстоянието от гумата до калника води до намалянето на разстоянието от прага до земята, съответно ако я снижа само отзад или само отпред, прага ще се снижи от едната страна и ще стои адски криво и зле. (Все едно да караш с вечно дръпната ръчна )
Коментар
-
Не съм казал да снижаваш само отзад За мене винаги предницата трябва да е с 1 сантиметър по ниска от задницата така колата изглежда по агресивна, на снимките ми се видя че е еднакво висока но съм се заблудил наистина е по ниско отпред, затова предложих да я снижите малко предницата, не съм чел цялата тема и не знаех че е без спортни пружини ... Лично при мене беше голям филм с тези пружини в комбинация с фланците, още не съм я оправил да не опират всички гумиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Не съм казал да снижаваш само отзад За мене винаги предницата трябва да е с 1 сантиметър по ниска от задницата така колата изглежда по агресивна, на снимките ми се видя че е еднакво висока но съм се заблудил наистина е по ниско отпред, затова предложих да я снижите малко предницата, не съм чел цялата тема и не знаех че е без спортни пружини ... Лично при мене беше голям филм с тези пружини в комбинация с фланците, още не съм я оправил да не опират всички гуми
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар