Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тя джантата колкото още едно браво бе Да не осъмнете на трупчета някоя сутрин
    Bravo 1.6 16v
    Mondeo 97 1.8TD

Коментар

Хахахах нали... Но все пак е много красива.

Коментар

Много добре е станала наистина . Не съм те засичал в града , но по снимките в първия пост ( до пейката с многото паднали листа) виждам , че сте намерили постата на Златните с къмпинга Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Браво за ентусиазма и поздрави .
        Купи си фият , да не та е яд !

Коментар

justst написа:
          Много добре е станала наистина . Не съм те засичал в града , но по снимките в първия пост ( до пейката с многото паднали листа) виждам , че сте намерили постата на Златните с къмпинга Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Браво за ентусиазма и поздрави .
          Благодаря, радвам се, че ти е харесала! Постата на Златните е златна хахах

Коментар

Наистина колата е направена доста добре. ЕВАЛА Една идея от мен (не че не ми харесва). Сложи си добавка за задната броня защото има разлика между заднатя броня и праговете. Лично мое мнение е все пак. Иначе поздрави за бравока.
            Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
            Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Мерси колега, радвам се, че ти харесва! Добавката за задната броня е замислена отдавна, както и странични добавки ABARTH, всичко това смятам да бъде китосано заедно с оригиналната броня и да са запълнени местата за светлоотразителите, но за момента финансово не мога да си го позволя

Коментар

Ще следя с интерес темата. Понеже и аз съм с 1.6 и имам подобни идеи за проект само че съм студент и тук спирам да говоря, то се подразбира. Имам въпрос относно закрепянето на праговете. Става с полеоретан или по друг начин?
                Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
                Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Аз също съм студентка, така, че разбирам напълно :D Това нещо с полиуретана го забрави... Моите са закрепени със самонарезни видии, като главите им са изшкурени и след това китосани.

Коментар

На мен идеята за полиУретана (сори за грешката) ми се струва доста добра. Защо да я забравя?
                    Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
                    Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Karola написа:
                      Bravo 1.9 JTD написа:
                      ето за колежката мисля че тия джанти са ми фаворита иначе оранжетото Браво не ти ли го пратих аз :P
                      Много добри джанти! А тези шипчета... хайде ще се издам... обмислям за лятото едни такива от доста време А доколокто до оранжевото Браво, аз имам спомен, че аз ти го пратих на теб не знам... както и да е , супер са джантоците!
                      Колкото по голям борд, толкова повече проблеми. Джантите с голям борт са доста неустойчиви на дупките по нашите пътища. По-добре джанта с малък борд. На Бравинио му сложих джанти с малък борд и за сега нямам почти никакви проблеми. Ето го моят бравок с джантите.
                      Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
                      Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Наясно съм с проблемите с джантите с голям борд, но тунинга изисква жертви Не харесвам джанти без борд. То по тази логика не трябва да си слагаме брони, прагове, ниско окачване и т.н., но нали знаеш ... болестта си е болест Всеки сам си преценя риска А за полиуретана пробвай и ще разбереш... аз пробвах три пъти.. силно неуспешно! Това не е спойлер, че да го лепнеш с полиуретан! Ако ти се занимава пробвай, но съм сигурна, че ще дойдеш на моето мнение накрая

Коментар

Тоя краен резултат ли гониш със задницата?
                          Прикачени файлове
                          Фиат Крома 1.9 16v+
                          Фиат Браво 1.6 16v
                          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Не, този, който съм показала на 7ма страница в темата - снимката на оранжевото Браво, което съм постнала.

Коментар

След дълга пауза и лек инцидент колата претърпя някои подобрения. След като един "примерен" шофьор се спря в задницата ми се случи ето това: Задния капак бе правен наново, единия стоп беше сменен и се затъмниха наново, но в леко по-светъл вариант. Също така приятелят ми ми подари спортни огледала FK Sport Universal, които пребоядисахме в цвета на колата, а адаптерите за тях и колонките на вратите бяха облепени с карбоново фолио. Междувременно се сдобих с нови джанти, които претърпяха реставрация от колегата Огито Ангелов, който по някаква случайност е и моя половинка от 3 години Джантите са 17-ки MOMO R3, 4х100, 8J, ЕТ 36 Вече всичко е на колата и се получи доста добре визуално

Коментар

ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X