Много добре е станала наистина . Не съм те засичал в града , но по снимките в първия пост ( до пейката с многото паднали листа) виждам , че сте намерили постата на Златните с къмпинга Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Браво за ентусиазма и поздрави .
Много добре е станала наистина . Не съм те засичал в града , но по снимките в първия пост ( до пейката с многото паднали листа) виждам , че сте намерили постата на Златните с къмпинга Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Браво за ентусиазма и поздрави .
Благодаря, радвам се, че ти е харесала! Постата на Златните е златна хахах
Наистина колата е направена доста добре. ЕВАЛА Една идея от мен (не че не ми харесва). Сложи си добавка за задната броня защото има разлика между заднатя броня и праговете. Лично мое мнение е все пак. Иначе поздрави за бравока.
Мерси колега, радвам се, че ти харесва! Добавката за задната броня е замислена отдавна, както и странични добавки ABARTH, всичко това смятам да бъде китосано заедно с оригиналната броня и да са запълнени местата за светлоотразителите, но за момента финансово не мога да си го позволя
Ще следя с интерес темата. Понеже и аз съм с 1.6 и имам подобни идеи за проект само че съм студент и тук спирам да говоря, то се подразбира. Имам въпрос относно закрепянето на праговете. Става с полеоретан или по друг начин?
Аз също съм студентка, така, че разбирам напълно :D Това нещо с полиуретана го забрави... Моите са закрепени със самонарезни видии, като главите им са изшкурени и след това китосани.
ето за колежката мисля че тия джанти са ми фаворита иначе оранжетото Браво не ти ли го пратих аз :P
Много добри джанти! А тези шипчета... хайде ще се издам... обмислям за лятото едни такива от доста време А доколокто до оранжевото Браво, аз имам спомен, че аз ти го пратих на теб не знам... както и да е , супер са джантоците!
Колкото по голям борд, толкова повече проблеми. Джантите с голям борт са доста неустойчиви на дупките по нашите пътища. По-добре джанта с малък борд. На Бравинио му сложих джанти с малък борд и за сега нямам почти никакви проблеми. Ето го моят бравок с джантите.
Наясно съм с проблемите с джантите с голям борд, но тунинга изисква жертви Не харесвам джанти без борд. То по тази логика не трябва да си слагаме брони, прагове, ниско окачване и т.н., но нали знаеш ... болестта си е болест Всеки сам си преценя риска А за полиуретана пробвай и ще разбереш... аз пробвах три пъти.. силно неуспешно! Това не е спойлер, че да го лепнеш с полиуретан! Ако ти се занимава пробвай, но съм сигурна, че ще дойдеш на моето мнение накрая
След дълга пауза и лек инцидент колата претърпя някои подобрения. След като един "примерен" шофьор се спря в задницата ми се случи ето това:Задния капак бе правен наново, единия стоп беше сменен и се затъмниха наново, но в леко по-светъл вариант. Също така приятелят ми ми подари спортни огледала FK Sport Universal, които пребоядисахме в цвета на колата, а адаптерите за тях и колонките на вратите бяха облепени с карбоново фолио.Междувременно се сдобих с нови джанти, които претърпяха реставрация от колегата Огито Ангелов, който по някаква случайност е и моя половинка от 3 години Джантите са 17-ки MOMO R3, 4х100, 8J, ЕТ 36Вече всичко е на колата и се получи доста добре визуално
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар