На кой какво му е кеф това да прави....всичко е въпрос на вкус.Джантите на оранжа са маняшки,на живо стоят още по добре-един приятел продаваше същите едно към едно само че бяха големи за бравото...18/225/30 ми се видяха големички... :D Ако решиш да правиш задната на оранжа,пиши ако искаш да ти покажа снимки на това което съм правил.Бронята е със същия замисъл абартовите добавки + добавка за отдолу преляти в една цяла задна броня.
Суперски са джантите, много ги харесвам, приятеля ми има същите 17-ки, даже са така направени с тъмна среда и светъл борд, но наистина идват мн големички за Бравока, за бронята имам още хляб да ям докато събера парици да я правя, но си стои в списъка на чакащите Прати снимки ако имаш време да разгледам
didich написа:
В тая джанта и аз съм влюбен от доста време, модела е "Schmidt Revolution Space Line", ето линк http://www.tunershop.de/Felgen/16_Zo...htmlПреди време имаше една обява за 16", предни 7,5J, задни на 9J, но цената от 1500лв ме отказа от покупка Mr. Green
Мен също само цената ме спира за невероятните Schmidt line-ки, колега, не са малко 1500 лв. Но са най-красивите джанти са според мен тези
защо не поздравяваш колежке много пъти те засичам светя свиря .......
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Хехе извинявай! Не съм забелязала Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 С каква кола си ?П.С. На няколко пъти се опитах да свирна на един колега, ама не ми работи клаксона, може и ти да си бил
преди бях с червена 145-та ку-ве а сега със сива 146 жтд ( и двете пушат)
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
ето за колежката мисля че тия джанти са ми фаворита иначе оранжетото Браво не ти ли го пратих аз :P
Много добри джанти! А тези шипчета... хайде ще се издам... обмислям за лятото едни такива от доста време А доколокто до оранжевото Браво, аз имам спомен, че аз ти го пратих на теб не знам... както и да е , супер са джантоците!
Коментар