Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравото е станало супер! Ще може ли да опишеш как махна емблемата?Как е била захваната?И след като я махна нещо поправили?

Коментар

Емблемата се държи на един болт, който се маха, след което като се махне емблемата се отстраняват пластмасите, стоящи отвътре и се изрязва мрежа във формата на отвора. Само, че при мен под пластмасата, на която стои емблемата има едно желязо, което е свързано с капака и го оставих и се колебая дали да не го отрежа...

Коментар

Браво колежке, много ми харесва количката.
        Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
        Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

Karola написа:
          pecata написа:
          Само аз ли невиждам снимките от страницата ?
          Пробвай сега, качих ги през друг сайт за ъплоуд
          Сега е наред,виждам ги.Много приятна е станала колата ти.Мрежата която е по отворите на бронята може би ако я пръснеш черна може да е по добре,но и така си е хубаво.Освен бедлук какво друго мислиш да правиш по оптиката?
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Колега мрежата си е черна, просто от снимките се получава някаква оптическа измама явно от светлината Иначе намеренията ми са удължаване на задната броня, бед-лук, ниско окачване, спортни огледала и евентуално затъмняване на задните прозорци.

Коментар

Много хубаво е паснала бронята! Това прагове от стило абарт ли са? + един съвет от мен върни емблемата все пак това е Фиат! И емблемата седи супер! Така без емблема...е все едно колата е имала челен и не си намерила маска П.С. събери едни 150лв за задни дискови
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
                Много хубаво е паснала бронята! Това прагове от стило абарт ли са? + един съвет от мен върни емблемата все пак това е Фиат! И емблемата седи супер! Така без емблема...е все едно колата е имала челен и не си намерила маска П.С. събери едни 150лв за задни дискови
                Благодаря, радвам се, че ти допада. Праговете не са от Стило, а са Абартови прагове за Браво. Относно емблемата - емблеми по колата ми само в другия ми живот... все пак това е тунинг какви емблеми ... А дискови спирачки по принцип отдавна искам, но не мисля, че 150 лв. ще ми стигнат по какъвто и да е начин...

Коментар

Karola написа:
                  _power_ написа:
                  Благодаря, радвам се, че ти допада. Праговете не са от Стило, а са Абартови прагове за Браво. Относно емблемата - емблеми по колата ми само в другия ми живот... все пак това е тунинг какви емблеми ... А дискови спирачки по принцип отдавна искам, но не мисля, че 150 лв. ще ми стигнат по какъвто и да е начин...
                  Ами, стигат поне за набавянто не забравяй че стават и от алфа 145 ку-ве така че влизай и в алфа форума Колкото до емблемата...може да е там и да е тъмен цвят Тунинг...като гледам си се придържаш към абарт луук така че поне едно скорпионче Успех напред и едни фиатски джанти ще седят много добре с правилните капачки :D
                  GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Относно емблемата, вече казах, че не искам да виждам никакви емблеми по колата си, а скорпиончетата ги имам на праговете и с това се приключва с емблемите, лепенките и т.н. Фиат-ски джанти също никога няма да сложа, тъй като са ми прекалено обикновени, държа джантата да има борд- възможно по-голям (ако е полиран още по-добре) и красива среда, ето това е джантата за мен по принцип: Мненията ни се разминават очевидно относно тези неща, но въпрос на вкус все пак Знам, че стават и от Алфа, но нали все пак трябва да се сложат и нови дискове и т.н и т.н., иначе е запланувана и тази интервенция. Всичко с времето си, засега толкова

Коментар

Тези джанти съм ги виждал на един Опел Астра и седят убийствено... Няма да сбъркаш ако вземеш такива...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                        Тези джанти съм ги виждал на един Опел Астра и седят убийствено... Няма да сбъркаш ако вземеш такива...
                        За тази Астра ли говориш Наистина стоят невероятно

Коментар

http://www.google.bg/imgres?q=fiat+a...ih=602Това за мен е улимативната джанта..тея с бордовете са за коли или много ниски оризници или за дрифт машини...на абарт пакета бордове..хич не седят И в крайна сметка....искаш да си направиш абартче..ама някакъв къстъм твой вариант ли?
                          GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Не са лоши, но тези, които ти показах повече ми харесват Това за бордовете си е твое мнение, моето е друго Да нещо като къстъм вариант искам да направя, по принцип не съм споменавала, че смятам да правя пълен Абарт-тунинг, просто бронята и праговете са ми такива, защото най-ми харесват от възможните за Браво Задната броня, която е замислена е тази:Джантите на тази снимка също спадат към категория любими

Коментар

На кой какво му е кеф това да прави....всичко е въпрос на вкус.Джантите на оранжа са маняшки,на живо стоят още по добре-един приятел продаваше същите едно към едно само че бяха големи за бравото...18/225/30 ми се видяха големички... :D Ако решиш да правиш задната на оранжа,пиши ако искаш да ти покажа снимки на това което съм правил.Бронята е със същия замисъл абартовите добавки + добавка за отдолу преляти в една цяла задна броня.
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

В тая джанта и аз съм влюбен от доста време, модела е "Schmidt Revolution Space Line", ето линк http://www.tunershop.de/Felgen/16_Zo...htmlПреди време имаше една обява за 16", предни 7,5J, задни на 9J, но цената от 1500лв ме отказа от покупка
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X