Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси за предложението, колега, но мисля да си остана само със синия цвят на колата

Коментар

Браво на колежката за изпълнението на идеите си.И аз мисля да забия едни прагове,евентуално да сменя и пейката която не се харесва на някои от колегите с АБАРТ-товото,но след като се върна от морето това лято.Искам да се обърна и към колегата svetli4a -нека си запази леко коментарите за себе си.След като разгледах неговата БРАВА-аз също мога да отбележа някои точки за които да поработи-подлакътника за 10 лв изглежда като кутия за гайчни клучове(смениго с подлакътник от Марея,или пък трансмитера за 15 лв и чейнджера(вече е отживелица)-куписи едно СД-МР3 от средно-висок клас ,че да изкарваш чист звук с тон-коректорите от МР3-то за тези големите в багажника ти,и махни тези ароматизатори и зарчета от огледалото,намери им друго място на зарчетата(иначе са симпатични).Определено всеки собственик на марката ФИАТ харесва собствените си идеи и очаква някакви отзиви от колегите във форума.Но всеки според възможностите си и идеите в главата.Много са малко колегите които са завършили проектите си и които са на европейско тунинг ниво.Не бъдете критични към колегите си във форума а давайте идеи и съвети.Поздрави на всички

Коментар

Последните леки подобрения по колата - оригиналния заден спойлер на третата врата и премахване на чистачката

Коментар

аааааааааа не немога да си представя живот без чистачка на задното стъкло
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Каквото е и със, такова е и без честно казано :D ... така или иначе изобщо не я ползвах, защото не работеше и само ми загрозяваше задната фасада

Коментар

Karola написа:
              Каквото е и със, такова е и без честно казано :D ... така или иначе изобщо не я ползвах, защото не работеше и само ми загрозяваше задната фасада
              Явно не караш много магистрално, камоли пък в дъжд
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Напротив, карам я и в дъжд и магистрално, просто съм свикнала да нямам чистачка, както вече споменах никога не е работила, така че нямам никакви проблеми с липсата и.

Коментар

Колата е станала страхотна, евала ! Аз също съм махнал задната чистачка, та можеш ли да кажеш от къде си взел тая тапа с която си запушил дупката ?

Коментар

delete написа:
                    Колата е станала страхотна, евала ! Аз също съм махнал задната чистачка, та можеш ли да кажеш от къде си взел тая тапа с която си запушил дупката ?
                    Благодаря! Тапата я взех от Mr.Bricolage и е боядисана после с черен спрей :D Мисля, че е някаква тапа за мебели или нещо такова... P.S. Колежка съм

Коментар

Karola написа:
                      delete написа:
                      Благодаря! Тапата я взех от Mr.Bricolage и е боядисана после с черен спрей :D Мисля, че е някаква тапа за мебели или нещо такова... P.S. Колежка съм
                      Извинявай много за грешката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ще мина тия дни през Бриколажа да видим дали ще намеря

Коментар

Няма нищо! Търси там, където има тапички, които се слагат на крачетата на мебелите и т.н.

Коментар

delete написа:
                          Karola написа:
                          delete написа:
                          Извинявай много за грешката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ще мина тия дни през Бриколажа да видим дали ще намеря
                          Ако няма в Бриколаж става перфекно с поплавака на горивото за Лада-жигула като чели едното е направено да запуши другото при вкарване в гуменото уплатнение го намазах с ПВЦ лепило да не влиза вода и нямам проблеми вече 3 година

Коментар

Много готино е станало .. Поздравления и успех за напред ...

Коментар

Благодаря!

Коментар

колежке следиш ли мойто браво във фейсбук започва да придобива невероятна представа за времето хих твоето е станало страхотно
                                leave something of the happiness you bring

Коментар

Working...
                                X