Мерси за предложението, колега, но мисля да си остана само със синия цвят на колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
Браво на колежката за изпълнението на идеите си.И аз мисля да забия едни прагове,евентуално да сменя и пейката която не се харесва на някои от колегите с АБАРТ-товото,но след като се върна от морето това лято.Искам да се обърна и към колегата svetli4a -нека си запази леко коментарите за себе си.След като разгледах неговата БРАВА-аз също мога да отбележа някои точки за които да поработи-подлакътника за 10 лв изглежда като кутия за гайчни клучове(смениго с подлакътник от Марея,или пък трансмитера за 15 лв и чейнджера(вече е отживелица)-куписи едно СД-МР3 от средно-висок клас ,че да изкарваш чист звук с тон-коректорите от МР3-то за тези големите в багажника ти,и махни тези ароматизатори и зарчета от огледалото,намери им друго място на зарчетата(иначе са симпатични).Определено всеки собственик на марката ФИАТ харесва собствените си идеи и очаква някакви отзиви от колегите във форума.Но всеки според възможностите си и идеите в главата.Много са малко колегите които са завършили проектите си и които са на европейско тунинг ниво.Не бъдете критични към колегите си във форума а давайте идеи и съвети.Поздрави на всички
Коментар
-
Karola написа:Каквото е и със, такова е и без честно казано :D ... така или иначе изобщо не я ползвах, защото не работеше и само ми загрозяваше задната фасадаSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
delete написа:Колата е станала страхотна, евала ! Аз също съм махнал задната чистачка, та можеш ли да кажеш от къде си взел тая тапа с която си запушил дупката ?
Коментар
-
Karola написа:delete написа:Колата е станала страхотна, евала ! Аз също съм махнал задната чистачка, та можеш ли да кажеш от къде си взел тая тапа с която си запушил дупката ?
Коментар
-
delete написа:Karola написа:delete написа:Колата е станала страхотна, евала ! Аз също съм махнал задната чистачка, та можеш ли да кажеш от къде си взел тая тапа с която си запушил дупката ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар