dilyanski1977 А можеш ли да ги направиш с остри линии бедлуук на фаровете като на Смолянското пунто. Благодаря предварително и остави решетката ако е възможно хич не ми харесва замазано
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
Предварително се извинявам за по-лошото качество на това което правя с фотошопа но в момента имам проблем с очите и ми е доста трудно да си фокусирам погледа . На Стефчо пунтото го знам естествено но не се сетих тогава че става дума за неговото и също така не бях обърнал внимание че е смолянско . Ето резултата не е лошо но все пак аз предпочитам със затворения капак .
Коментар
-
Ауууу брато златен си :D уникално е стига с тоя затворен капак не седи добре, но вие си преценявате такива капаци на секи 20 метра а такова злобно нямааа ! Леле страшно е човек, да се оправяш по-бързо успехмного е грозно с тоя затворен капак се едно си вземал една змия и си зашил устата ?!?Малко успях да затъмня и фароветеleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Готено Браво се получава ... само дано не прекалите с тунинга като ..... тъъъът.... и се появят разни пейки, лепенки ... странни стелки по-колата . П.П Праговете са станали спр. , евала на Събито и аз ще си поръчвам скоро време, само мойта да се поосвободи малко, че да ги монтира ... не ми се дават грешни пари за майстори : )Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Готено Браво се получава ... само дано не прекалите с тунинга като ..... тъъъът.... и се появят разни пейки, лепенки ... странни стелки по-колата . П.П Праговете са станали спр. , евала на Събито и аз ще си поръчвам скоро време, само мойта да се поосвободи малко, че да ги монтира ... не ми се дават грешни пари за майстори : )
Коментар
-
Karola написа:svetli4a написа:Готено Браво се получава ... само дано не прекалите с тунинга като ..... тъъъът.... и се появят разни пейки, лепенки ... странни стелки по-колата . П.П Праговете са станали спр. , евала на Събито и аз ще си поръчвам скоро време, само мойта да се поосвободи малко, че да ги монтира ... не ми се дават грешни пари за майстори : )професионалистите умират сами
Коментар
-
добър вечер,незнам дали е циганско или както там го наричате .. всеки си има вкус та да споделя 1 мое мнение и ако някои може да го осъщесвти на фотошопа за да го видим .на черното браво с червените апарати можем да сложим 1 тънка червена линия . но незнам къде точно,проявете малко въображение и да видим какво ще излезе стига на колежката да и харесва нали тя си преценява Поздрави от ГабровоЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар