Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Karola написа:
    Ами относо въздуха, според мен някъде отдолу под номера трябва да се прекара канал, от който да смуче въздух, например на абартовата броня има достатъчно пространство. Тази броня от снимката не ми харесва, затъмняването на фаровете звучи добре като идея, но няма ли да се намали видимостта? Те фиат-ските фарове и без това са малко скопени откъм светлина.. ?
    И да има такъв home made въздуховод и да нема разлика осезаема няма(нито във вървежа на колата нито загряването),хубаво е филтъра да смуче студен въздух а не топлия от мотора...Фаровете не затъмнявай,ще береш ядове след тва,по добре намръщи капака едно хубаво,но така че да си отива с предната броня.Абартовата броня има по заоблени линии и един остро намръщен капак не мисля че ще и отива-това си е мое мнение.
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Според мене лично така капака по ми харесва и изглежда по агресивно . Но в крайна сметка всеки си има свой вкус пък и който плаща той поръчва музиката . Аз ако не бяха мойте здравословни проблеми също щях да си направя капака по този начин и също така и задния .
      Прикачени файлове
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Racer GT написа:
        Karola написа:
        Ами относо въздуха, според мен някъде отдолу под номера трябва да се прекара канал, от който да смуче въздух, например на абартовата броня има достатъчно пространство. Тази броня от снимката не ми харесва, затъмняването на фаровете звучи добре като идея, но няма ли да се намали видимостта? Те фиат-ските фарове и без това са малко скопени откъм светлина.. ?
        И да има такъв home made въздуховод и да нема разлика осезаема няма(нито във вървежа на колата нито загряването),хубаво е филтъра да смуче студен въздух а не топлия от мотора...Фаровете не затъмнявай,ще береш ядове след тва,по добре намръщи капака едно хубаво,но така че да си отива с предната броня.Абартовата броня има по заоблени линии и един остро намръщен капак не мисля че ще и отива-това си е мое мнение.
        Именно! И аз това имах предвид за заоблените линии, нещо не ми се връзва и на мен със заострен бед-лук. А за студения въздух не можах да разбера, имаш предвид, че дори да нямам такъв въздухоодвод няма да имам проблеми ли?

Коментар

dilyanski1977 написа:
          Според мене лично така капака по ми харесва и изглежда по агресивно . Но в крайна сметка всеки си има свой вкус пък и който плаща той поръчва музиката . Аз ако не бяха мойте здравословни проблеми също щях да си направя капака по този начин и също така и задния .
          Точно този е, който си представям и аз. Но не знам кога ще му дойде реда за съжаление

Коментар

Karola написа:
            Racer GT написа:
            Karola написа:
            Именно! И аз това имах предвид за заоблените линии, нещо не ми се връзва и на мен със заострен бед-лук. А за студения въздух не можах да разбера, имаш предвид, че дори да нямам такъв въздухоодвод няма да имам проблеми ли?
            да точно така.Запълваш предната решетка,намръщваш капака както искаш както на теб ти харесва и си караш без да правиш специални въздуховоди...
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Чудесно! Един проблем по-малко

Коментар

До момента - ЕКСТРА!!! Само един съвет за фаровете...На Браво-то мисля ,че ще му отиват едни фарчета от Марея - с лупите...Те мисля са с черна основа ,но можеш да я боядисаш ,в какъвто цвят поискаш...Не се занимавай с затъмняване на фарове...Това ,че си с ксенон не променя много нещата...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                  До момента - ЕКСТРА!!! Само един съвет за фаровете...На Браво-то мисля ,че ще му отиват едни фарчета от Марея - с лупите...Те мисля са с черна основа ,но можеш да я боядисаш ,в какъвто цвят поискаш...Не се занимавай с затъмняване на фарове...Това ,че си с ксенон не променя много нещата...
                  Колега, погледни снимките на колата (в първото мнение), фаровете ми са такива, за каквито говориш

Коментар

и се чудя и се мая ..... защо ми е обягнал този сладур ! Колежката каде се подвизава това нещо та да ти открадна идеите
                    Fiat punto 1,1
                    Fiat bravo 1,6 16v
                    Fiat bravo 2,0 20v
                    Honda civic 1,5
                    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

BRAVO 1.8 GT

Коментар

Аз съм виждал бравото в една пресечка до руското посолство но незнам случайно ли беше паркирано там .
                        http://vbox7.com/play:1631a342
                        http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                        http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                        http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Супер е за сега! Евала за начинанието и успех за напред... Тези фарове ако ги пръснеш отвътре (пластмасите) с някакъв цвят (черен гланц например) може да си спестиш затъмняването
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

:D не е било случайно там живея! За боядисването отвътре малко ми е притеснително отделянето на стъклото от фара....

Коментар

една снимка ако може до бравото да направиш
                              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

много е готино бравото !

Коментар

Working...
                                X