Тя джантата колкото още едно браво бе Да не осъмнете на трупчета някоя сутрин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
justst написа:Много добре е станала наистина . Не съм те засичал в града , но по снимките в първия пост ( до пейката с многото паднали листа) виждам , че сте намерили постата на Златните с къмпинга Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Браво за ентусиазма и поздрави .
Коментар
-
Karola написа:Bravo 1.9 JTD написа:ето за колежката мисля че тия джанти са ми фаворита иначе оранжетото Браво не ти ли го пратих аз :PФиат Браво 1.6 16в с ГИ
Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс
Коментар
-
Наясно съм с проблемите с джантите с голям борд, но тунинга изисква жертви Не харесвам джанти без борд. То по тази логика не трябва да си слагаме брони, прагове, ниско окачване и т.н., но нали знаеш ... болестта си е болест Всеки сам си преценя риска А за полиуретана пробвай и ще разбереш... аз пробвах три пъти.. силно неуспешно! Това не е спойлер, че да го лепнеш с полиуретан! Ако ти се занимава пробвай, но съм сигурна, че ще дойдеш на моето мнение накрая
Коментар
-
След дълга пауза и лек инцидент колата претърпя някои подобрения. След като един "примерен" шофьор се спря в задницата ми се случи ето това: Задния капак бе правен наново, единия стоп беше сменен и се затъмниха наново, но в леко по-светъл вариант. Също така приятелят ми ми подари спортни огледала FK Sport Universal, които пребоядисахме в цвета на колата, а адаптерите за тях и колонките на вратите бяха облепени с карбоново фолио. Междувременно се сдобих с нови джанти, които претърпяха реставрация от колегата Огито Ангелов, който по някаква случайност е и моя половинка от 3 години Джантите са 17-ки MOMO R3, 4х100, 8J, ЕТ 36 Вече всичко е на колата и се получи доста добре визуално
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар