Чудвесна е колата.По добре си потърси голямото крило за браво,а не слагай това малкото.Голямото седи по добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v - Оптичен тунинг
Collapse
X
-
Благодаря ви Относно крилото доста се колебах какво да бъде, отначало и аз се насочих към голямото, но колкото повече го гледах, толкова повече не ми харесваше... някакси на пейка за влюбени ми бие и с него ще стане прекалено "NFS" тунинг според мен. Малкото крилце по ми допада, понеже е по-прибрано.
Коментар
-
Много добро Браво Колежке!Моята представа е същата като твоята само че с 17-ки!Остава само крило,бедлуук,брони и ако му сложиш един салон и волан от GT или HGT равно няма да има!Успех с проекта и РЕСПЕКТ към постигнатото!Наистина е радващо,че си жена,запалила си се по тунинга и го правиш както трябва а не разни цветчета по колата! :D
Коментар
-
hubaveca написа:Много добро Браво Колежке!Моята представа е същата като твоята само че с 17-ки!Остава само крило,бедлуук,брони и ако му сложиш един салон и волан от GT или HGT равно няма да има!Успех с проекта и РЕСПЕКТ към постигнатото!Наистина е радващо,че си жена,запалила си се по тунинга и го правиш както трябва а не разни цветчета по колата! :D
Коментар
-
бе малко не ме кефи как му затваряте решетката така, тогава филтъра от къде го изкарвате ако не е тайна, а и стана много масови мене ако питате ето така е много по-добре - говоря за решетката според мен е по-добре- предната броня не се коментира - фаровете да речем че се затъмнят наподоявайки ’’black hella’’ и ще станеleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Ами относо въздуха, според мен някъде отдолу под номера трябва да се прекара канал, от който да смуче въздух, например на абартовата броня има достатъчно пространство. Тази броня от снимката не ми харесва, затъмняването на фаровете звучи добре като идея, но няма ли да се намали видимостта? Те фиат-ските фарове и без това са малко скопени откъм светлина.. ?
Коментар
-
Ами точно щото имаш HID и хубави габарити ще се вижда перфектно нямаш проблем със затъмняването, бронята е убиец но за тая броня трябват минимум 17’’ е добра визия назад по колата, не ме кефи тва замазване на маската отпред препдочитам си цялостна решетка ромбоидна без емблема много по стилно стои и съвсем лек бедлюк с по остри форми не толкова плавноleave something of the happiness you bring
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар