Здравейте!До скоро имах музика в колата но се наложи да се лиша с нея.Та сега вече съм се навил на нов проект.Въпроса ми е...Мога ли да използвам самия багажник като кутия тъй като е малък и имам газ.бутилка и няма място за буфер.Искам да си направя кора от ПДЧ или нещо подобно където да сложа басов говорител.Дали мога да очаквам някакво качество на баса по този начин? Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика на УНО
Collapse
X
-
Re: Музика на УНО
LiGLioTo написа:Здравейте!До скоро имах музика в колата но се наложи да се лиша с нея.Та сега вече съм се навил на нов проект.Въпроса ми е...Мога ли да използвам самия багажник като кутия тъй като е малък и имам газ.бутилка и няма място за буфер.Искам да си направя кора от ПДЧ или нещо подобно където да сложа басов говорител.Дали мога да очаквам някакво качество на баса по този начин? Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
-
durex_a написа:LiGLioTo написа:Ами то няма да е нещо голямо Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Мисля да си взема нещо 12 или 15 инчово двунамотково с един малък тъндър TCA-SUPER 2A ноооо това малко по малко.Благодаря за Инфото
Коментар
-
LiGLioTo написа:durex_a написа:LiGLioTo написа:Ами то няма да е нещо голямо Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Мисля да си взема нещо 12 или 15 инчово двунамотково с един малък тъндър TCA-SUPER 2A ноооо това малко по малко.Благодаря за Инфото
Коментар
-
durex_a написа:LiGLioTo написа:durex_a написа:LiGLioTo написа:Ами то няма да е нещо голямо Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Мисля да си взема нещо 12 или 15 инчово двунамотково с един малък тъндър TCA-SUPER 2A ноооо това малко по малко.Благодаря за Инфото
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар