Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето и мойто Браво 1.8 ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси колега Живот и здраве скоро се надявам да пипна още нещо :]На типото мотора с чисто нов датчик и вече с масло 15-50 Yacco налягането от 2500-3000 оборота е над 5 и отива към 6 бара налягане, а налягане от 2 бара на бравото не трябва да ги има освен ако не караш с около 1800-2000 оборота с добре загряло масло, поне така си мисля аз де...
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

teobonev написа:
      Да допълня за темата на колежката,защото гледам 4е не съм довършил едно от изреченията.""""До сега не съм го дърпал до максимум-само до 180 км/ч.,но не мисля че ще напълни километража повече от 200-210км/ч.Все още нямам куража да карам повече от 180км/ч особенно по нашите красиви пътища.Тази снимка малко по малко от 180км/ч но така успях да щракна за момента,но така също се и вижда че и оборотомера е на приблизително 4500 ,а до 6000 има още доста за ускорение-все още си карам Браво-то на бензин.
      До 200 няма да имаш проблеми предполагам,защото аз успях да ги вдигна с 1.6 по магистралата по лек наклон надолу, иначе по другите пътища абсурд с тези неравности и дупки.... за съжаление и аз нямам снимка да ти покажа... пътя беше малко по-важен

Коментар

Чудно ми е колко е точен километража на бравото, някой мерил ли е и с гпс ?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
          Чудно ми е колко е точен километража на бравото, някой мерил ли е и с гпс ?
          За Бравото не знам ама на моето Типо при 150 км./ч. отклонението е 3.5 км./ч. в полза на километража...С дигиталното табло е ,ако е от значение...Иначе зависи с какви гуми е колегата...моите в момента са 175/65/14 ,но не знам за 1.6 DOHC какви са стандартните...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ето ви една снимчица от моето браво 1.6 16v по магистрала тракия между Пловдив и Стара Загора(нямаше абсолютно никакъв проблем даже може още малко да вдигне) Съжалявам за лошото качество, но нямах хубав фотоапарат
            Прикачени файлове
            Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Бягат бравоците , аз с моят варел 1.6 на Плевен ,околовръстно ли какво се води не знам "излетях" с малко над 210 на 6600 оборота . Това говоря с 1 човек и 1 сак .Обаче пък не искам да си представям кво се е случило в резервоара ми

Коментар

Снощи нащравих едни снимчици набързо,но май не са излезнали много сполочливи,но ето ги все пак.И ДА знам че плата за кората не е подходящ но както писах в по-предните постове в Смолян няма кой знае какъв голям избор.Но за в бъдеще ще гледам да го сменя.За точността на километража не съм сигурен-с ГПС разликата е около 6,7 км.Един ден карах по работа един Шаран и с ГПС отчиташе разлика от 5,6,а уш всичко си му беше наред.За мен тази разлика не е от голямо значение.

Коментар

Забравих да кача и скоростния лост -той също е на МОМО.Вижда се на общата снимка но ето една от близък план.А и вчера си метнах летните гуми с другите ми джантури които купих през есента от Стефчо-См- 15-8ж-ЕТ15 и 25

Коментар

Амааа ти си от Смоляяяяян... Че дай да се видим ,аз от 27-и до 30-и съм в Смолян ,така че ако искаш да спретнем една срещичка...Може и на Стефчо да кажем... Иначе Бравока кефи...Да не ти пука от негативни коментари...Все пак не е някоя изродска селяния...
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Не ти ли правят проблеми за лепенката ?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Ръчната и скоростния лост са хубави! Нови ли ги взима, щото знам че двете са над 100 лева ако се взимат от BG. Колкото до километрите, моето 1.8 подмина 220 на магистралата преди Бургас с гуми фабричен размер( аз + 2-ма човека и доста багаж), но не знам реално с колко съм се движел Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Само знам, че повече сигурно няма да ги вдигна тези километри... доста е "risky"
                        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

До момента за лепенката съм нямал проблеми.А трябва ли да ми правят?Не мисля че с лепенката минава за 2-ри цвят че и да се заяждат за нея.За колегата Predatorsi във тунинг форума за Смолян сме си чукнали една среща на полигона в Серафимово.Погледни за всеки случай,но мисля 4е бяха 26 и 27(май се пада събота и неделя)

Коментар

teobonev написа:
                            До момента за лепенката съм нямал проблеми.А трябва ли да ми правят?Не мисля че с лепенката минава за 2-ри цвят че и да се заяждат за нея.За колегата Predatorsi във тунинг форума за Смолян сме си чукнали една среща на полигона в Серафимово.Погледни за всеки случай,но мисля 4е бяха 26 и 27(май се пада събота и неделя)
                            Ами аз на 27-и ще пътувам към Смолян ,така че ще пропусна (пък и не съм много за тунинг шоу )...Ако решиш да пием по кафе ,драсни едно ЛС да ти дам моя телефон да се чуем като дойда в Смолян...

Коментар

Забравих да отговоря на колегата PaUnOff .За ръчната и скоростния лост (няма да ми повярваш),видях ги в едно ударено Браво в една авто морга.Успях да ги изтъргувам за 30 лв (за двете)!!!!!!Човека си беше на средна възраст и едва ли му е разбирал от МОМО аксесоари на каква цена вървят по тунинг магазините и т.н.Така че се здобих с тях на тази смешна цена.Но като 2-ра ръка за тези глезотийки скоростния лост иска малко освежаване(има една драскотина върху пластмасовата част,която драскутина минава по средата му),но кога ще го оправя (нямам идея),някои ден....

Коментар

Един колега имаше голяма цветна лепенка на абарт на бравото си и му правиха проблеми в Бургас ...
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X